Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Kale Alarm ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Kale Güvenlik Abonelik İptali

Cansu
Cansu 07 Şubat 17:09

Kale güvenlik abonelik iptal edilmiyor! Dükkan için güvenlik kamerası hizmeti aldık. Ancak bir sene sonra dükkanı devrettik. Kale güvenlik kredi kartından her ay 354 TL çekiyor. Devrettiğimiz kişiler kullanmak istemiyor. İptal edemiyoruz ne yapabiliriz. Kullanmadığımız ürüne ücret ödemek istemiyoruz artık.

Kale Alarm Logo
Kale Alarm07 Şubat 17:11

20 dakika önce

Kale Alarm Pil Sorunu Çözülmüyor

Kale alarm detektör pilini değiştirdiğim halde arıza giderilemiyo 3 defa ücretli servise değiştirdim ama sorun çözülmüyor ısrarla ücretli servis baksın istiyorlar kabul etmedim iptalini istedim ilgilenen yok. Aylık faturalarımı ödüyorum pil paraları dahil ama bakan yok

2 gün önce

Kale Alarm Sisteminden Kurtulamadım

Kale kilit alarm sistemi aboneliğimi iptal etmek için çok uğraştırdı defalarca kullanmadığım sistemin faturasını bana ödetti şimdi de başkasına devrettiğim alarm sistemi cihazlarını bulamadıkları için faturasını bana kesmiş tekrar ödeme istiyorlar Şikayetçiyim

5 gün önce
Kerem'in Teşekkür Mesajı
  • 2 gün önce

“Müşteri temsilcisi beni arayarak yakından ilgilendi. Sorunlarımı çözdü. Şikayetlerimi giderdi. Teşekkür ederim.”

Kale Alarm Kötü Hizmet, Amatörce Yürütülen Süreç

Nakil yapamıyor, müşteri hizmetleri geri dönüş yapmıyor. İllallah ettik iptal edin dedik yok. Kale güvenliğe giriş var çıkış yok. Asla ve asla bir dah...