Kaira Klima Daikin Ürünlerinin Arkasında Durmuyor

23 Ağustos 21:34

Daikin servis güvencesi olduğu için tercih ettiğim Kaira marka klimayı bir yıldır neredeyse hiç kullanamadım. 24 Temmuz 2023'te Hepsiburada üzerinden Kaira DTXR35E 12000 BTU Wi-Fi A++ inverter Duvar Tipi Klimayı satın aldım. Birkaç gün içinde kargolandı ve eve geldi. Ürün geldikten sonra Daikin servisini aradım ve montaj talebinde bulundum. En kısa sürede montaj için iletişime geçileceği söylendi. 20 gün sonra bir servis çalışanı geldi ve benim taktırmak istediğim yere klimanın montajının mümkün olamayacağını söyledi ve gitti. Aradan 20 kadar gün geçtikten sonra yeni bir servis çalışanı geldi ve daha önce takılması imkansız denilen yere burası çok uygun diyerek montaj yapıldı. Servis klimayı hiç denemeden çalışıp çalışmadığını kontrol etmeden gitti. 40 gün sonra takılan klimayı artık havalar serinlediği için hiç kullanmadık. Yıl oldu 2024. Haziran ayında havaların ısınmasıyla klimayı kullanmaya başladık. Yaklaşık 20 gün kullandıktan sonra klima soğutmaz oldu. Ben de bunun üzerine 16 Temmuz 2024'te Daikin servis ile iletişime geçerek arıza kaydı bıraktım. 17 Temmuz 2024'te servisin en kısa sürede benimle iletişime geçeceği ile ilgili bir SMS aldım. Montajı 40 günde yapan bir servisin kaç günde arıza için geleceğini tahmin etmek zor değil elbet. Maalesef aradan geçen 40 güne rağmen klimanın arızası için servis gelmedi. Bu süre zarfında 3 defa Daikin müşteri hizmetlerini arayarak servis hizmetinin verilmediğini ifade ettim. Her seferinde bununla ilgili Adapazarı Daikin servisinin uyarılacağını ve sürecin hızlandırılmasını talep edeceklerini söylediler. Bu şikayeti 23 Ağustos 2024'te yazıyorum ve hala klimanın arızası için servis gelmedi. Daikin servis güvencesi diye satılan ürünün zerre kadar güvencesi yok. Daikin bu konuda ürünlerinin arkasında durmayan bir firma. Servis hizmetleri neredeyse hiç yok. Müşterileri mağdur ediyorlar. Daikin maalesef benim için tam bir pişmanlık.

Kaira Klima Daikin Klima Montaj Yapılamaması

Abdülkerim