Kablo Net TÜRKSAT Yeni Bina Şebeke Yok Kurulum İçin Süre Verilmiyor

Onur
27 Eylül

Yeni taşındığım bina sıfır olduğu için TÜRKSAT şebekesi bulunmamaktadır. Bu sebepten dolayı yeni abonelik alamıyorum. Şebeke kurulumu için TÜRKSAT'a 1 hafta önce kayıt oluşturdum fakat hala bir dönüş alamıyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde beklemekten başka yapacak bir şey yok denilmekte. Fakat şu an dairede oturuyorum ne televizyon ne de internetimiz yok. Bu konunun en kısa sürede çözümlenmesini istiyorum.

04 Ekim 17:14

Yeni taşındığım bina sıfır olduğu için TÜRKSAT şebekesi bulunmamaktadır. Bu sebepten dolayı yeni abonelik alamıyorum. Şebeke kurulumu için TÜRKSAT'a 1 hafta önce kayıt oluşturdum fakat hala bir dönüş alamıyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde beklemekten başka yapacak bir şey yok denilmekte. Fakat şu an dairede oturuyorum ne televizyon ne de internetimiz yok. Bu şikayette bulunalı 1 hafta oldu. TÜRKSAT tarafından dönüş yapılacağı yönünde geri dönüş gelmesine rağmen hala sorunumuz çözümlenmedi. Bu konunun en kısa sürede çözümlenmesini istiyorum.

Kablo Net Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 58 dk 36 sn
27 Eylül 17:34
27 Eylül 23:41
30 Eylül 13:25

Sayın Abonemiz; Şikayetini incelenme aşamasındadır. En kısa sürede sonuçlanacaktır. 0 850 804 44 44 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden takibini sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

İlgi
15 saat önce

TÜRKSAT kablo televizyon ve internet abonesiyim. Birbirine 1 km bile olmayan adres değişikliğim sebebiyle 3 Kasım 2023 tarihinde Çağrı Merkezinden Nakil başvurusunda bulundum. Bina yeni olduğu için, sokakta şebeke olmasına rağmen binada şebeke yok dediler. Önce şebeke kurulumu için talep açıldı. Düz...

2 Yorum

Mert

13.09 tarihinden beridir ben de kurulum için bekliyorum ancak ne gelen var, ne giden. Müşteri hizmetleri ilgilenmiyor bile, sadece bekleyin diyorlar. Kablo Net pişmanlıktır.

Kablo Net Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı