1 hafta önce verdiğim sipariş hâlâ kargoya verilmedi. En azından bilgi almak için destek bölümüne yazdım cevap gelmedi. Sonra mail attım 4 gün geçti yine cevap yok. Umarım en azından bir bilgilendirme maili alırım ve kısa zamanda siparişim ulaşır. Artık sıkıldım böyle firmalardan.
21/02/2019 tarihinde sürekli alışveriş yapmış olduğum Jwmaster firmasına yeni bir sipariş verdim. Üzerinden 1 hafta geçtikten sonra herhangi bir kargo bilgisi gelmediği için aradım. Sipariş vermiş olduğum ürünün tükendiği ve eğer istersem daha iyi modelini göndereceklerini söylediler kabul ettim. Da...
JwMaster kulaklığı sipariş ettim ama kulaklığın kargoya gönderilip gönderilmediği hakkında bilgi bile gelmedi. 3 gün oldu ne desem bilmiyorum. Çok hoşuma giderek aldığım bir kulaklıktı. i11 serisini aldım ben 3 gün oldu daha gelmedi yarın gidip Aras Kargo'ya soracağım bildiri oldu mu diye.
Sipariş vereli 5 iş günü oldu kargoma dair en ufak bir bilgi bile almadım ve ulaşabileceğim bir iletişim numarası da bulamadım. Bir an önce siparişim hakkında bilgilendirilmek istiyorum ve ulaşabileceğim bir telefon numarası arıyorum.
JwMaster 11 şikayet listeleniyor.
JwMaster Kulaklık Kargoya Verilmedi!
JwMaster Kargo Şikayeti!
JwMaster Alalı 3 Gün Oldu Kargo Takip Kodu Bile Yok!
“Şikayeti görür görmez hallettiler”
Mert Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorun kendiliğinden çözüldü:)”
Salih Şikayetini Yayından Kaldırdı“Firmayla iletişime geçtim ve sorunum çözüldü.”
Bora Şikayetini Yayından Kaldırdı“Geç veya bilgisiz gelse de, destek ekibi bize cevap vermese de geldiği için sevinçliyim. Güzel kulaklık.”
Eren Şikayetini Yayından KaldırdıJwMaster Siparişim Yola Çıkmadı!
“Teşekkürler”
Kürşat Şikayetini Yayından Kaldırdı