Just English Tam Bir Hayal Kırıklığı

Just English Tam Bir Hayal Kırıklığı
24 Nisan 2024 11:32

Merhaba,
Telefonda görüştüğüm satış yetkilisi ile verdiği bilgiler doğrultusunda arkadaşım ile kurslarına geldik. Kursunda sözleşmeyi imzalayana kadar verdiği bilgiye göre 25 saat 1 kur 25 saat diğer devam artı sonunda olan 72 saat diğer kur bilgisi son anda son alacağımız 72 saatin birebir değil grup olacağı bilgisi verildi. 25er saat olan özel birebir eğitimde saatleri istediğimiz şekilde bize göre ayarlanacağı bilgisi verildi. Ayrıca dersleri belirtirken asla dakika şeklinde konuşulmayıp toplamda birebir alacağım kurların 25+25 saat olarak üstü çizildi. 5000 TL peşinat alındı 27.500 TL ise, mayısın 6sında yatıracağım bilgisi verildi. Akabinde, bugün ders için aradığımda müsait saati çok zor ayarladım ve alacağım 1 dersin 40 dakika olacağı söylendi. Böyle konuşmadığı bilgisini verdim. İlk dersimi 40 dakika +3 dakika da olsa aldım. Beni bir teste tabi tuttuklarında b1 seviyesinden başlayabileceğimi öncesinde 8 saat etüt de ihtiyacım olduğunu konuları çıkardıklarını ona göre vereceklerini söylemelerine rağmen, ilk başta bana verilmek istenen ders giriş seviyesi bir konu idi bunu düzeltip doğru konuya yönlendirme ise, ortalama 6-7 dakikayı almıştır. Akabinde bu gibi durumlardan rahatsızlık duyduğum için iptal etmek için genel merkezlerini arayıp Maltepe şubesi ile görüşmek istemediğimi kendilerine konuyu anlatıp çözmek istediğimi belirttim ısrarla Maltepe şubesine konuyu bildirip beni arattılar. Satıştaki yetkili arkadaşımızın yapabileceği pek bir durum yoktu durumu anladığını haklı olduğumu belirtti. Sonrasında farklı bir bayan tarafından yine aranıp sorun olmadığını iptal dilekçemi getirmemi ancak sözleşmede imzaladığınız cayma hakkını vermek durumundasınız dedi. Ben de cayma hakkımın keyfi keder olmadığını müşteriyi aldatıcı bilgiler verildiği ve doğru hizmeti almadığım için devam etmek istemediğimi söyledim. Kendisi de sözleşmenin alt metnin de bir sersin 45 dakika olduğunu yazdıklarını belirtti evet sözleşmenin tüm metinlerini eksiksiz okumamışım ya da anlattıkları için bu şekilde inanmışım. Aktif hiçbir kaynak ile çalışmadık. İnternette açılan rastgele bir kurumun verdiği (novakid ve farklı bir kursun sitesi) notlar ile iki tensin karşılaştırması sürdü. Sözleşmeyi imzalayalı 1 hafta olmadı ve tek bir etüd dersi almama rağmen benden cayma bedeli talebinde bulunuyorlar. Sözleşmeye de %20 yazmışlar ve olması gereken tutar maksimum %10 ki o bile değil. Ben aldığım 40 dakika dersin ki o bedeli saymayacaklardı bile onu düşüp iptal edin dedim.

25 Nisan 2024 11:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Buse sonuçtan memnun değil

Just English Şirinevler Şubesi Sorumsuzluğu

15 Mayıs 2024 16:36
Just English Şirinevler Şubesi Sorumsuzluğu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

English Time'da Verilen Sözlerin Tutulmaması Ve Mağduriyet

28 Ağustos 19:39
Eseee sonuçtan hiç memnun değil

English Time Yanlış Sınıf, Kullanılmış Materyaller Ve Sözleşme İptalinde Sorun Yaşadım

28 Ekim 23:47

07 Ağustos 2023 15:23
Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Just English Hem Ödemeyi Daha Yapmadılar Hem İftira Attılar!

27 Şubat 2024 18:37