2 gündür Beykent Opet ® benzin istasyonundan aldığım sigarapaketiçinden parçalanmış çıkıyor. Dün aldım 1 tanesi ne dikkat ettim diğerlerine dikkat etmemiştim bugün yine aynı yerden sigara aldım bu günde aynı şekilde sigara içerken duman gelmediğini fark ettim sigaranın filtre yerleri açık ve hasarlı paramızı boşa mı atıyoruz 6 yıldır WinstonRed içiyorum daha önce de filtreden ayrıldığını gördüm. Şimdi de bu oluyor. Sizin gibi firmaya yakışmıyor. Tüketici olarak bunun düzeltilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.
2 gündür Beykent Opet ® benzin istasyonundan aldığım sigara paket içinden parçalanmış çıkıyor. Dün aldım 1 tanesi ne dikkat ettim diğerlerine dikkat etmemiştim bugün yine aynı yerden sigara aldım bu günde aynı şekilde sigara içerken duman gelmediğini fark ettim sigaranın filtre yerleri açık ve hasarlı paramızı boşa mı atıyoruz 6 yıldır Winston Red içiyorum daha önce de filtreden ayrıldığını gördüm. Şimdi de bu oluyor. Sizin gibi firmaya yakışmıyor. Tüketici olarak bunun düzeltilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.