JTI Sigara Hakkında Line Olanlar İyi Değil Kalite Düştü

to read complaints and reviews, or file yours. Selam 4 yıldır içtiğim Camel slender blue sigara hatalı çıktı, pis tat bırakıyor. Kokusu çok kötü, küf gibi. Bu ilk defa olmuyor. Yetkili birimlere şikayet etmek istiyorum. Bilgilerimi arz ederim. Ferhat b***., 0538 831 ** **. Bu numaraya dönüş yaparsanız sevinirim. Almış olduğum Camel slender blue Line sigarası hatalı çıktı. Sigaradan tiksindim ve attım. Konuyla ilgili yetkili firmayı şikayet etmek istiyorum. Başka marka sigara kullanmak istiyorum. Metin p***. 0544 523 **** bu numaradan dönüş bekliyorum. Merhabalar
Aldığım Camel slender gray Line sigaramdan iki sigara birbirine yapışık çıktı ve açtığımda bir sigarada yoğun yağlı bir kısım ortaya çıktı. Camel ürününü yaklaşık 5-6 senedir kullanmaktayım fakat ilk kez böyle bir şeyle karşılaşmaktayım çok şaşkınım bununla ilgili olarak bilgilendirme ta...JTI Sigara Hakkında Line Olanlar İyi Değil Kalite Düştü
JTI Camel Slender Blue Tadı Kötü
JTI JTI Hatalı Camel Slender Blue Line Sigara
JTI Camel Slender Gray Line Yapışık Çıkan Sigara Ve Yağlı Bir Görünüm
Camel slender grey içiyordum artık Camel slender grey Line ® çıktı sigarayı bozulmuş içilmiyor tekrar slender grey çıkartmanız mümkün mü Line içilmiyor hem iyi değil hem boğaz ağrısı yapıyor geri eskisi gibi Camel slender grey istiyoruz. Sigara değiştir mek istemiyorum