Merhabalar
Aldığım CamelslendergrayLine ®sigaramdan iki sigara birbirine yapışık çıktı ve açtığımda bir sigarada yoğun yağlı bir kısım ortaya çıktı. Camel ürününü yaklaşık 5-6 senedir kullanmaktayım fakat ilk kez böyle bir şeyle karşılaşmaktayım çok şaşkınım bununla ilgili olarak bilgilendirme talep ediyorum. Belirttiğim yağlı kısmı fotoğraflarda belirttim.
JTI Camel slender blue Line yıllardır bu sigara yi kullanıyorum bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım fakat bugün sigarayı çekiyorum gelmiyor ucunda odun olduğunu fark ettim sigaranın yarısından daha uzun odun parçası çıktı içinden kalite si sıfır düşmüş
Merhaba Camel Slender gray sigaradaki tat değişimi nedir Allah aşkına? Nemli ve kötü bir kokusu var. Sigara zamlandı ama içimi çok kötü... Yetkililere lütfen duyurun bunu! Bugün aldığım iki pakette de aynı şikayeti yaşıyorum, bir an bende mi sorun diye düşündüm.
Camel slender Blu Line sigarayı 08/06/2023 tarihinde zamlı olarak 2 paket aldım ve sabah açtım. Daha ilk çektikte odun parçası gibi ve nemli bir sigara paketi ile karşılaştım. Diğer paketi açtığımda içinden bir çektim ve sigarayı çakmakla 6 saniyede ateş aldı. Ama çekiyorum duman gelmiyor. Sigara fi...
Selam 4 yıldır içtiğim Camel slender blue sigara hatalı çıktı, pis tat bırakıyor. Kokusu çok kötü, küf gibi. Bu ilk defa olmuyor. Yetkili birimlere şikayet etmek istiyorum. Bilgilerimi arz ederim. Ferhat b***., 0538 831 ** **. Bu numaraya dönüş yaparsanız sevinirim.
Almış olduğum Camel slender blue Line sigarası hatalı çıktı. Sigaradan tiksindim ve attım. Konuyla ilgili yetkili firmayı şikayet etmek istiyorum. Başka marka sigara kullanmak istiyorum. Metin p***. 0544 523 **** bu numaradan dönüş bekliyorum.
0 Yorum