Dilek sonuçtan memnun değil

Joyport Eğlence Merkezinde Güvenlik Zafiyeti Ve İlgisiz Çalışanlar

Dilek
14 Kasım 2024 00:58

Ankara Gordion AVM içinde bulunan joyport Eğlence merkezinden şikayetçiyim!
12.11.2024'de yeğenimi Gordion AVM içindeki joyport eğlence merkezine götürdüm. Eğlence alanı içinde bulunan (top havuzu, kaydırakların olduğu) çocuk alanına girmek istedi. Çocuk 5 yaşında. Bu alanlarda genelde ebeveynler girmediği için mutlaka içeride görevli ablalar vardır.

Fakat joyport denilen yerde alan hem çok kalabalık, özellikle yaşı büyük olan çocuklar alınmış, hem de içeride görevli kimse yoktu. İçeriye o kadar büyük çocuklar alınmıştı ki ben birini görevli sandım. Yeğenim içeri girdi ve hem dönen hem de üzerine oturulan (ismini bilmiyorum) top şeklinde sallanan bir alete binmek istedi.

Çocuk girer girmez o alanda başka büyük çocuklar o ağır topları sallayıp yeğenime doğru attılar ve yeğenime çok kötü çarpıp yere fırlattı. Ben çığlık çığlığa bağırıp girişinde oturan kıza söyledim. Kız arkasını döndü ve hiç yerinden kalkmayarak baktı. Ben sinirlendim içeride kimse yok mu görevli dedim. Yok dedi. Şu an ben de kasada oturmalıyım kalkamam dedi.

Yeğenime bir şey olsa orada bunun hesabını kim verecek? Çocuk çok kalmak istemedi 10 dakika da çıktı bir de tam parası aldılar. Bu kız çıkışta diğer görevli kasadaki arkadaşına yönlendirdi. Kasada olan kıza da gerekli güvenlik önlemini diğer oyun parkları gibi almadıklarını ortada görevli olmadığını ve bir de üstüne çocuk hemen çıkmasına karşın tam bilet parası aldıklarını söyledim.

Bu görevli de hiçbir şeklide bir şey yapamayacaklarını ve bu şekilde hizmet verdiklerini ifade etti. Koskoca oyun alanında 2 tane çalışan kız vardı ve ortalık çocuk kaynıyordu. Sürekli bilet kesen ama hiçbir şekilde güvenlik önlemini almayan bu oyun parkını buradan da duyuruyorum ayrıca yasal olarak da her yere şikayet edeceğim.

09 Mayıs 2024 10:31

Bugra