JBL 570 BT Kulaklık Bluetooth Bağlantı Sorunu

Osman
05 Kasım 18:52

JBL 570 BT kulaklığımın Bluetooth ışığı yanıyor ama hiçbir telefonda görünmüyor. Bluetooth açık gibi duruyor, fakat telefonda hiçbir iz yok. Ne kadar sıfırlamaya çalıştıysam da bir türlü bir şey olmadı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Youtube.com'dan bir şeyler izledim ama yine de olmadı.

05 Kasım 18:35

JBL 570 bt kulaklığımın Bluetooth ışığı yanıyor ama hiçbir telefonda gözükmüyor Bluetoothu açık gibi duruyor kulaklığın ama telefonda gözükmüyor birkaç Youtube.com video izledim bişi olmadı sıfırlamaya çalıştım yine olmadı yapmam gerek lütfen yardımcı olun

Ek
Ek
05 Kasım 19:11 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

05 Kasım 19:12

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******65 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

06 Kasım 12:21

06 Kasım 17:34

JBL Bağlantı Kesintisi Yaşıyorum

Esra
13 Mayıs 21:02

JBL 570 Bt Kulaklığım JBL Headphones Uygulamasında Gözükmüyor.

Asil
15 Şubat 22:15