JBL Tune Flex Ses Gecikme Sorunu

04 Haziran

JBL Tune Flex modelini Teknosa ® mağazasından aldım ve aldığım gün fark ettim ki 1 saniyeye yakın bir gecikme var kulaklıkta. Videoyu açıyorum, ağız ve ses asla koordineli ilerlemiyor 1 saniyeye yakın fark var. Bunu telefondan JBL uygulamasından video modunu açtığınızda bir miktara kadar toparlıyor (yine de fark çok) fakat bilgisayarda veya müzik modunda izlediğinizde ses gecikiyor. 2 kere servise gitmesine rağmen sorun tespit edilememiştir. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim.

JBL Audio Systems Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 47 dk
JBL Audio Systems Logo
05 Haziran 12:08

JBL Tune 520bt Kablosuz Kulaklık

4 gün önce

JBL Tune 520bt kulaklığımı henüz yeni aldım. Fakat alır almaz kulaklık takılıyken ( #Spotify veya #Youtube.com müzik dinlerken veya telefonda konuşurken fark etmiyor) ses bazen saniyede bir bazen beş dakikada bir kısa süreli gidip geliyor. Yardımcı olabilir misiniz problem nedir

JBL Audio Systems Uygulama Bağlantı Sorunu

2 hafta önce

Ürünüm wawe200tws headphones uygulamasında cihazımı görmüyor ve bağlantı sağlayamıyorum. Lütfen en kısa sürede yardımcı olur musunuz müzik ve videolarda sıkıntı yaşamıyorum fakat telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi anlaşılamayacak derecede az geliyor.

JBL Tune Flex Mikrofon Sorunu

4 hafta önce

JBL Tune Flex marka kulak aldım. Kulaklığın ses kalite benim için iyi fakat telefon konuşmalarında ciddi sıkıntı yaşıyorum. Dışarısının sesini karşı tarafa çok fazla aktarıyor. Telefonla görüşme yaptığımda karşı tarafı rahatsız edecek boyutta rüzgar sesi ve dış ses gidiyor. Bende müzik dinlerken rüz...

0 Yorum

JBL Audio Systems Şikayetvar üye markasıdır