Geçen sene kışsezonu sonunda aldığım Jack & Jones marka montu bu kış giymeye başladım ürün ile hiç yağmura denk gelmemiştim dün ilk defa yağmurla tanıştı montum yaklaşık yarım saat yağmurda kalan mont su aldı içimdeki kazak dahi ıslandı oysa montun bir çok özelliği vardı yağmur kar fırtınaya karşı korumalı bir mont diye almıştım bu kadar kalitesiz bir ürün olduğunu yarım saatlik yağmurda ispatladı. Teşekkürler Jack Jones emeğine sağlık!
Geçen sene kış sezonu sonunda aldığım Jack & Jones marka montu bu kış giymeye başladım ürün ile hiç yağmura denk gelmemiştim dün ilk defa yağmurla tanıştı montum yaklaşık yarım saat yağmurda kalan mont su aldı içimdeki kazak dahi ıslandı oysa montun bir çok özelliği vardı yağmur kar fırtınaya karşı korumalı bir mont diye almıştım bu kadar kalitesiz bir ürün olduğunu yarım saatlik yağmurda ispatladı. Teşekkürler Jack Jones emeğine sağlık!