İtopya Bilgisayar Ürün İade Konusunda Vasat Ötesi
2.444görüntüleme

Sipariş Tarihi ve Saati 11/01/2021 09:26:472021011109184481 numaralı Siparişiniz 1 ayı devirdik. Hala PSU ile ilgili dönüş yok. Satıcı Firmasını verdiler aradım bize arızalı diye gelen ürünlerde sizin aldığınız ürünlerin hepsine baktık çalışıyor dedi. Neyse inşallah o ürün bana arızalı değil diye geri gönderilir. Kutu açma videomuda ürünün çalışmadığı test cihazının voltaj vermediği görüntüleri avukatıma veririm nitelikli yanıltıcılıktan gereğini yaptırırım. Ne kadar saçma bir firmasınız ya.
Ürün iade ettim 21 gün sonra paranız iade edilir incelemeden sonra! 2021011109184481. 850 w pus sipariş ettim. Geldi PC yi kurduk PSU taktik PSU voltaj vermiyor. Test cihazına taktık. Çalışmıyor. Ürünü aynı gün iade ettim. Kargonuz gelmedi yok teknik incelemede. Diyorum ki ben siparişi iptal edeli 15 gün olmuş hala PC'yi çalıştıramıyorum farklı bir ürün de yollayabilirsiniz sıkıntı yok. Müşteri temsilcisi öyle bir hizmetimiz yok 21 iş günü içinde paranız uygun görülürse iade edilir diyor. Dalga mı geçiyorlar gram anlamadım. İnce hesaptan 9 binlik ekran kartı aldım. Hatalı ürün çıktı 2 gün içinde 9 bin ödememi geri yaptı. İtopya gibi kuruluş 21 iş günü diyor şaka gibi bir daha buradan alışveriş te yapmam. 1300 TL için bu kadar bekletilir ya da eşdeğer bir ürün göndermeyen firma.