sta-3-hoverOrtalama Çözüm

İtopya Bilgisayar Siparişim Hala Kargoya Verilmedi

Ümit Ümit19 Kasım 2020 15:54

11.11.2020 tarihinde 8 bin liralık kasa siparişi verdim. Ürün hala elime ulaşmadı. Müşteri temsilcisi ile ilk görüşmemde 5. İş günü kargoda dedi, sonraki görüşmemde 7. İş günü kargoda dedi son görüşmemde 23 Kasımdan sonra kargoda olacağını söyledi. Sebep olarak da depo taşıdıklarını söylüyorlar. Ben aldığım tarihte böyle bir ibare yoktu. Hem böyle bir şey yapıyorsan siparişleri kapatırsın kimse de mağdur duruma düşmez. Ben 8-9 gündür bilgisayar bekliyorum ve mağdurum.

full-star full-star full-star empty-star empty-star
3/5

Cevaplar

profile-icon Ümit 26 Kasım 2020 21:33

Siparişim bugün ulaştı. Ancak süreç çok uzadı dolayısı ile can sıkıcı bir durum ortaya çıktı. Kargo süreci hızlı ilerliyor. Önemli olan ürünün kargoya verilmesi. Sanırım depo taşıma sırasında teknik aksaklıklar oldu ama böyle bir durumda müşteri mağdur edilmemeli.

counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

  • profile-icon Botan 25 Kasım 2020 18:21  

    Sanırım İstanbul içini yolluyorlar ilk bende anlamadım sözde sırayla gidiyorlar ama hala bir gelişme olmadı.

  • profile-icon Abdulğani 25 Kasım 2020 13:18  

    Ürün ulaştı mı ya da para iadesi yapıldı mı

  • profile-icon Botan 24 Kasım 2020 21:35  

    Hocam 12 sinde sipariş veren birinin bilgisayarını yollamışlar bugün gün içinde gelişme oldu mu acaba?

    • 1Yorum
    Cevapları Gizle (1) arrow
    profile-icon Ümit 25 Kasım 2020 11:43  

    Maalesef yok kafalarına göre mi gönderiyorlar ben anlamadım.

  • profile-icon Botan 24 Kasım 2020 14:31  

    Hocam ürününüz kargoya verildi mi bende 13 ünde sipariş etmiştim pazartesi salı 8-12 si arası verilecek demişlerdi

    • 1Yorum
    Cevapları Gizle (1) arrow
    profile-icon Ümit 24 Kasım 2020 14:38  

    Yok hala kargoya verilmedi.

  • profile-icon Cihat 24 Kasım 2020 01:55  

    Aynı sorun bende de var

  • profile-icon Burhan 20 Kasım 2020 12:41  

    Bir de Efsane Cuma yaptılar temelli gecikecek

İlginizi Çekebilecek Diğer Konular

İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler