Ben 27 Kasım tarihinde bir kamera siparişi verdim ve ödeme yapıldı. Bir haftadır ürünkargoya verilmiyor. Ürünü alırken kampanya vardı ve bayağı indirimli aldım. Fakat kargolama yapılmıyor. Onun dışında müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve her aramada sabit 85 bekleyen kişi oluyor. Ve ses kaydı otomatik tam bir saat sürecek şekilde bekletiyor. Bir saat tam dolduğu anda çağrı sonlandırılıyor. Hem iletişim kurulamıyor hem ürün kargolanmıyor. Pazartesiye kadar ürün kargoya verilmemiş olursa zaten siparişi iptal edeceğim. Ama hayatımda ilk defa buradan alışveriş yaptım ve gördüğüm hizmet kalitesi berbat. Bir daha da hayatta alışveriş yapmam buradan. Ürünümün bir an önce gönderilmesini talep ediyorum.
Ben 27 Kasım tarihinde bir kamera siparişi verdim ve ödeme yapıldı. Bir haftadır ürün kargoya verilmiyor. Ürünü alırken kampanya vardı ve bayağı indirimli aldım. Fakat kargolama yapılmıyor. Onun dışında müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve her aramada sabit 85 bekleyen kişi oluyor. Ve ses kaydı otomatik tam bir saat sürecek şekilde bekletiyor. Bir saat tam dolduğu anda çağrı sonlandırılıyor. Hem iletişim kurulamıyor hem ürün kargolanmıyor. Pazartesiye kadar ürün kargoya verilmemiş olursa zaten siparişi iptal edeceğim. Ama hayatımda ilk defa buradan alışveriş yaptım ve gördüğüm hizmet kalitesi berbat. Bir daha da hayatta alışveriş yapmam buradan. Ürünümün bir an önce gönderilmesini talep ediyorum.