İtopya'dan bir ürün sipariş ettim ürünün monte edilmesi gerekmiyor. Ürünü alırken Covid-19 pandemisi yüzünden 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir yazıyordu. Bende dedim iyi çok uzun değil beklerim dedim ama 1-3 iş gününü çoktan geçti. Müşteri hizmetlerini aradığımda zaten temsilciye bağlanmak ayrı bir dert 70 kişilik sıra bekledim neyse bağlandık bana dediler ki ürünleriniz 2 hafta sonra kargolanacaktır dediler. Sitenizde 1-3 iş günü yazıyor dedim dediler ki kargo şirketleri çok ürün almıyor dediler. Çalıştıkları UPS kargoyu aradım öyle bir şey yok ne kadar ürün verilirse o kadar alıyoruz. Herhangi bir kotamız yok dediler.
Sonuç olarak 100-200 fazla verin. Başka yerlerden alın çünkü bozuk çıkabilir bozuk cıkınca bir de değişimde sorun yapacaklar
biz yandık sizde yanmayın arkadaşlar