İstikbal Mobilya Servis Hizmetleri Kötü

Çağri
09 Kasım 2023 10:00

İstikbal mobilya'dan 3'lü massimo koltuk aldım. Aradan 6 ay geçmeden dikiş yerinden kumaşı yırtıldı. Servis kaydı açtırıyorum, servis maşallah devlet memuru gibi hafta sonu çalışmıyor. Saat 5 ten sonra çalışmıyor. Ben ve eşim çalışıyorum. Hafta içi saat 5'den sonra veya hafta sonu gelin diyorum. Yok olmaz biz o saatlerde çalışmayız diyor. Peki hafta içi hangi saatte gelirsiniz diyorum. Saati belli olmaz, biz size hangi gün evdeyseniz, öğleden önce veya öğleden sonra diyebiliriz. Size sıra ne zaman gelirse evde bekleyeceksiniz diyor. 0 850 222 33 44 çağrı merkezini arıyorum o*** diye biri kendisinin yetkili olduğunu söylüyor ve servisin çalışma saatleri böyle diyor. Siz kendinizi ayarlayacaksınız servise göre diyor. Ben daha yetkili birisi veya patronla görüşmek istiyorum diyorum. Yetkili benim diyor bizim patron yok TMSF'ye bağlıyız diyor. Telefonu suratıma kapatıyor.

Bu nasıl bir iş anlamadım. Parayı veren benim, mağdur olan benim, adamların umrunda değil müşteri memnuniyeti.

09 Kasım 2023 10:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

13 Kasım 2023 15:23

08 Ağustos 14:03

İstikbal Mobilya Garanti Sorunu

Nermin
07 Ağustos 20:55

İstikbal Koltuk Takımı Aldık Rengi Soldu Bir Hayal Kırıklığı...

Gülhan
13 Mayıs 12:25