2021 Kasım ayında Ankara Mamak Çayağzı İstikbal mağazasından tüm evimizin mobilya ve beyaz eşyasını nakit olarak aldık. Nakliye sırasında birçok sorun yaşadığımız gibi ekstra olarak satın aldığımız ürünlerimizin renk tonlarında da sorun yaşadık. Mikado koltuk takımının berjerlerini gri renk seçtiğim halde mavi renk gönderdiler ve benim o rengi seçtiğimi iddia ettiler asla değişim yapılmadı. Onun dışında üçlü koltuklarımızın ortasındaki 2 adet ayağı uymadı uyumlu ayak istedik kendileri gelip değiştirmek yerine bize 2 adet koltuk ayağı verdiler kendiniz takın dediler kendimiz takmaya çalıştık ama yine farklı ayak verdikleri için takamadık. Başka çarem kalmadığı için2 buçuk ay kadar önce Şikayetvar sitesinden şikayette bulundum ve evime gelip koltuğun eksik ayağını taktılar ve takarken yarım saat uğraştılar. Bize kendiniz takın diye verilen ayağı kendileri bile zor taktılar. Evleneli 8 ay oldu koltuğun ayağını takmaya şikayetim sonucu geldiler. Gelen personel telefon numarasını bıraktı ve berjerlerin renk değişimi için bizi arayacağını söyledi. O bizi aramayınca biz onu aradık geri dönüş yapacağını söyledi ve 2 ay oldu hala dönüş yapmadı. Biz aradığımız zaman telefonlarımızı açmıyorlar. Sözleşmede antrasit yazan berjerler bebek mavisi geldi. Daha net anlaşılması için gri renkli sandalyelerimle yan yana koydum aralarındaki renk farkını daha iyi anlayın diye. Bu renk gri de değil antrasit de değil resmen mavi ama ben derdimi kimseye anlatamıyorum sorunumun çözülmesini istiyorum. İstikbal Çayağzı Mağazasından şikayetçiyim.
0 Yorum