İstikbal Mal Teslim Olmadığı İçin

Feridun
02 Ekim

Merhaba 02/07/2023 Kırıkkale İstikbal ana bayiden bir takım koltuk beğendik ® 2000 TL kapora daha sonraki ay 5000 TL ödedim kalanı teslimde ödemek üzere anlaşmamıza rağmen 30/09/2023 tarihi oldu hala oyalama taktiği devam etmesinden dolayı siparişi iptal ettim. Ödemiş olduğum 7000 TL ibanıma ivedilikle iade edilmesini rica ediyorum. Kolay gelsin ® feridun E****

İstikbal Şikayetvar üye markasıdır
05 Ekim 14:31

İstikbal Ürünümüzün Elimize Ulaşmaması

Merve
19 Eylül

İstikbal Kırıkkale şubesinden almış olduğumuz tek kişilik bazamız 3 ay olmasına rağmen gelmiyor, defalarca gidip konuştuk hep erteliyorlar paraya gelince istemesini biliyorlar ya ürünümüzü getirsinler ya da para iadesi yapılsın. 3 ay oldu ya 3 aydan beri bomboş bekliyoruz.

İstikbal İptal Edilen Ürünün Ücret İadesi Hk.

Burak
17 Temmuz

22 Haziran 2023 tarihinde Kırıkkale İstikbal bayisinden 7750₺'lik yatak alışverişi yaptım. Ödemeyi nakit hesap kartımdan nakit gerçekleştirdim. Takip eden günün sabahına teslimat gerçekleşmeden (ki teslimat süresi bir hafta sonrasına idi) ürünü almaktan vazgeçip tarafıma ücret iadesi yapılmasını, sö...

İstikbal İptal Edilen Ürünün Ücret İadesi Hk.

0 Yorum

İstikbal Şikayetvar üye markasıdır