İstanbul Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nden İstikbal'den 6 Şubat 2019 'da lima koltuk takımı aldım. Evimde tadilat aşamasında olduğu için mağazada beklettik. 9 Ağustos 2019 'da evime geldi ürünler ama tercih ettiğim renkler değildi kabul ettiremedim. 2 hafta evimi kullanamadım. Neredeyse aramadığım yer kalmadı, uğraş uğraş zar zor kabul ettirdik ettirmesine yok sizin seçtiğiniz kumaş bu yok ışıktan yok telefonda öyledir. Sonra değişti ama 1 ay koltuksuz kaldık geldi ama biz toz sandık koltukların arkaları yanları hem potluklar var hem de çıkmayan lekeler. Bir de Konsolum o da koltuklarla geldi ama usta yapamadı. Sallanıyordu çekmeceler düşüyordu. Biri içeride biri dışarıda biri düşmüştü. Bir şekilde oldu bu modeli bu bunun dediler.
Kaç usta geldi bilmiyorum yok bunun ayrı ustası var o tatilde dediler bekledim. Zaten kullanmıyordum ürünü sonra zar zor yalvar yakar hiç bu kadar rencide olmamıştım çekmeceler hatalı olduğu anlaşıldı yenisi takıldı mağaza aradı sinirli işte fatura bize geldi . Detaylara girmiyorum kapak cam bir kapaktı konsoldaki gelen kişiye söyledim bakın çıta ve kapak sorunlu lütfen bir şey yapın tamam dediler. Ne arayan ne soran oldu. Hep ben aradım bakın düşecek dedim hani gelip bakın ne gerekiyorsa yapın dedim tamam denildi ama yok bir gün o kapak düştü üstündeki çıta düştü kapak kırıldı aradım yine geç geldiler kullanıcı hatası bu daha bakmadan benden işte kapak bu para dediler.
Çıtası bu para dediler. İlk 380 sonra 480 oldu. Neyse suçum olmamasına rağmen ödedim 500 TL bir baktım kapağın önceki rengi ile alakası yok normal ya bu dediler hani Covid 19 virüsü var şu dönemde 2/3 kere servis geldi tekrar tekrar dediğim gibi koltukta potluklar var baktı tamam biz bunu alacağız haftaya fabrikada değişecek dediler. Kaç ay oldu aradım çağrı merkezindeki hanım efendi o sizden kaynaklı kullanıcı hatası denildi. Hani yırtsam tamam ama koltuğun kenarı yok. Resmen artık ilgilenmiyorlar açmıyor. Firma ilgilenmediler. Param ile rezil oldum. Bu firma beni rencide etti sanki param ile bir başkasının mobilyasını almışım alsam bu kadar olmazdı gereğinin yapılmasını istiyorum lütfen.
- - Görüntüleme
- 0Destekçi