İstikbal Koltuk Takımı İlgisizliği

Hep aynı laflar bir şey yaptığınız yok 4 ay geçti zaman geçiriyorsunuz

Yaptığınız bir bilgi aktarımı yok. Müşterilerine yaşattığınız problemlerden haberiniz yok. Parayı aldınız nasılsa gerisi önemli değil diyorsunuz demek ki. Bizde markaya aldandık oturma gurubu aldık. Ama sanki marka olmayan bir yerden almış gibi hizmetle karşılaşıyoruz. Bir de servis hizmetiniz var beş para etmez. Borser diye adlandıramadığım bir firmayla çalışıyorsunuz yazık diyorum adamların tenezulu yok ne gün alabiliyorsun ne saat adam benim öyle bir çalışma sistemim yok deyip geçiyor arıyor geliyorum diyor müsait değilsen tekrar kayıt açtır diyor tabi bizde 7. 24 hazır onları bekliyoruz değil mi. Hani çözüm hani bilgi aktarımı gene uğraşan benim super hizmet
2022 kasım ayında lucas modeli oturma gurubu aldık. Her zaman olduğu gibi satana kadar çok alakalıydı arkadaşlar. İzmir Karşıyaka semikler nehir ticaret isimli yerden aldık. Kurulduğu günden bugüne kadar koltuğun çıkardığı sesler canımı sıkıyor, oturup kalktığım da uzandığımda tıkır tıkır ötüyor ayaktan geliyor galiba dediler, keçe koyun geçer dediler yani dalga geçip gittiler.
Ayak sesine de benzemiyor, iskelet mi ayak mı bilemiyorum, sonuçta benim işim değil ama koltuğumda rahatsız edici ses karşımda muhatabım ise müşteri memnuniyeti 0 olan bir marka. Çünkü ben koltuğu aldığım haftadan itibaren uğraşmaya başladım arama kayıtlarım da var.
Sonuçta aylarca kullanıp ses var demedim demek ki üretim hatası var gelen iş yapmaz garanti ekibi de o kadar umursamaz ki anlamazlığa geliyor. Adamlar ilk montaj da ayağın bir tanesini farklı renk taktılar zorla değiştirmeye geldiler, onu bile gittik, ayak değiştirdik diye rapor etmişler zaten şen olması gerekeni yaptın aklımızla dalga geçiyorlar.
Arayıp kayıt açtırıyorum kendi kendilerine sonuçlandırıyorlar arayıp bilgi bile vermiyorlar. En son verdikleri karar benim evimin zemini bozukmuş bu nasıl sonuç insan bunu yazarken utanır. Saçmalamaya gerek yok, yapılacak belli hatalı koltuğunuzun arkasında durmalısınız müşterinin sizden kaynaklanan problemini çözmelisiniz. Sonuçta bizler uğraşmak için almadık, bu koltuğu. Rahat edelim dedik 1.0 yıllık koltuğumuz da daha rahattık.