İstikbal Koltuk Takımı Berjer Sorunu
3.652görüntüleme

22 saat geçmesine rağmen sadece otomatik bir cevap var geri dönüş yapan olmadı halen bekliyorum. Bakalım ne zaman dönüş yapılacak

02 Mart tarihinde berjerler alındı ve fabrikaya gönderileceği yenisi ile değiştirileceği söylendi aradan 25 gün geçti halen bilgi veren yok ben bayiye gidip sordum eski berjerleri geri göndermişler ve tamir ettiklerini söylediler. Zaten 20 iş günü süresi doldu ve ben yenisini istediğimi söylememe rağmen yine aynısını geri göndermişler. Bundan sonra hakkımı hukuksal yönlerden arayacağım.
İstikbal mobilya Akçaylar Sultangazi şubesinden aldığım Elizya Deluxe koltuk takımının berjerlerinde yan yan geldiği zaman boy farkı var ve birine oturduğunuz zaman sünger farkı bulunmaktadır. Birine oturduğunuz zaman içerisine çöküyor. Servis geldi baktı daha sonra mağaza ürünleri aldı ve götürdü, tamir yapılacağını söyledi. Sıfır ürünün tamiri olur mu bu ürünün ayıplı olduğunu düşünüyorum.
Neyse aldılar yaptık dediler geri getirdiler şimdi ise yine boy farkı var ve süngeri değişen ürünün üzerine oturduğunuz zaman çatır çutur sesler geliyor. Sıfır ürün mü aldım yoksa ikinci el mi anlamadım üstelik ürünün bana gelmesi üç buçuk ay gibi uzun bir sürede oldu.