İstikbal İlgisiz Ve Sorumluluk

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü soru, istek ve önerilerinizi Türkiye’nin her yerinden 0850 222 33 44 numaralı iletişim hattımıza ya da www.istikbal.com.tr iletişim formundan iletebilirsiniz Saygılarımızla, İstikbal Müşteri Hizmetleri
Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında 0850 222 33 44 numaralı iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri Değerli Tüketicimiz; Markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili istek, öneri ve şikayetlerinizi 0850 222 33 44 numaralı iletişim hattımıza yada www.istikbal.com.tr iletişim formundan iletebilirsiniz.
Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri Not: Değerli Tüketicimiz, markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili istek, öneri ve şikayetlerinizi 0850 222 33 44 numaralı iletişim hattımıza ulaşarak ya da www.istikbal.com.tr iletişim formundan iletebilirsiniz.
Kocaeli Gebze İstikbal şubesinden 10 ay önce komple yatak odası aldık. Eşimle ikimizde bel fıtığı olduğunu en uygun ® en iyi yatak olmasını söyledik mağazanın sözde en iyi ve bir o kadar da pahalı yatağı diye verdikleri yatak daha 1 ayda üzeri çökmeye başladı dolap ® kapakları çizik filan bir sürü sorun hemen bildirdik istikbale tamam kapakları değiştiririz dediler aylar aylar geçti yok gelen. Neyse yatak için servis dediler oda birkaç ay sonra geldi. Normal çöker bu yatak 15 ya da 20 günde yönünü değiştirin sizin hatanız dedi bel fıtığı var bizde tamam yönü değiştirelim de bunu satarken neden demediniz bir de bir ayda olur mu bu kadar deforme. Neyse ilgisiz servis gitti. Birkaç ay daha geçti iyice bozuldu yatağın üzeri zorla git gel söyleye söyleye servis bir daha geldi. Bu sefer o kadar sert ve bizi suçlar tarzda konuşan 2 servis elemanı normal çöker üzeri ne var bunda siz bunu çevirin bizlik bir şey yok ters ters konuşmalarla beni sinir ettiler bende alın götürün yatağınızı daha 1 ayda söyledik şikayeti bu kadar zamanda olur mu bu dememe rağmen gidin istediğiniz yere şikayet edin biz bir şey yapamayız deyip gittiler. Yazıklar olsun Allah sorsun parayı sokaktan toplamıyoruz 40 bin lira ödedik ama helal olmasın dedirttiniz