İstikbal Gıcırdatma Ses Gelmesi

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü soru, istek ve önerilerinizi Türkiye’nin her yerinden 0850 222 33 44 numaralı iletişim hattımıza ya da www.istikbal.com.tr iletişim formundan iletebilirsiniz Saygılarımızla, İstikbal Müşteri Hizmetleri
Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri Not: Değerli Tüketicimiz, markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili istek, öneri ve şikayetlerinizi 0850 222 33 44 numaralı iletişim hattımıza ulaşarak ya da www.istikbal.com.tr iletişim formundan iletebilirsiniz.
Diego köşe koltuk takımında gıcırdama daha önce de yazdım. Gelip tamir ettiler. Şu an tekrar gıcırdama var o kadar para veriyoruz. Tam bir fiyasko lütfen kesin çözüm istiyorum. Çok yazık sadece pişmanlık kaliteli diye aldık. Güya sadece görüntü. Bir kolunda katlanma izi var