İstikbal Dokuma Mağazasında Yaşanan Köşe Takımı Sorunu

05 Eylül 12:49

İstikbal Dokuma mağazasından 6 Temmuz tarihinde nakit ödeme yaparak köşe takımı aldık. Ürünü taşıma esnasında düşürdükleri için köşenin bir kenarında çökme mevcuttu. Tespit için geldiler, iki güne hallederiz dediler. 1 ay oldu, hâlâ günlük işi halledemediler. Sürekli bir bahane sunuyorlar. Düğünüm olduğunu özellikle belirttim, rica ettim. Artık iki günde bir arıyorum ama telefonumu açmıyorlar. Satışı yapan M***** Bey'e mesaj attım, konuyla ilgili yardımcı olması için zahmet edip dönüş yapmadı. Sadece satış yapana kadar ilgililer, satış sonrası hizmet alamıyorsunuz. Diğer odalarımı Doğtaş'tan aldım, on numara hizmetleri var. Herkes söylemişti. İstikbal'den ürün alma diye aşırı pişman oldum.

05 Eylül 12:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Eylül 11:09

07 Eylül 08:58

Tarafıma verilen cevap yine ileri bir tarih verilip pazartesi geleceğiz denildi hemen çözüm yine yok. Geleceklerini de sanmıyorum

18 Eylül 13:49

Belirtilen zamanda ürün tarafımıza gönderilmediği gibi (18 eylülde geldi) ürünün sorununu halletmeden aynı şekilde geri gönderiler insanlarla dalga geçiyorlar resmen. Gerçekten büyük pişmanlık yaşıyoruz mağdur olduk olduk.

İstikbal Satış Elamanını Müşteriye Hitap Şeklinde Sorun

Hasan