İstikbal Bir Buçuk Senelik Koltuk Her Yerinden Dökülüyor.

Eray
14 Şubat 11:06

Daha koltuğu alalı iki sene olmadı koskoca İstikbal firmasının bugün 45.000 TL'ye sattığı üçlü koltuk takımı her yerinden dökülüyor. Daha önce de buraya yazı yazdım size hediye yollayalım etmeyin eylemeyin dediler kaldırdım yazımı. 2 aylık koltukların chester düğmeleri atmıştı, oldu size chester sız koltuk. Şimdi aynı yerinden tekrar attı chester düğmeleri. Biter mi koltuk başı makas yerinden vidası çıkıp ayrıldı, biter mi tabi ki bitmez koltuklardan birinin en az oturulan yükün en az bindiği süngeri çöktü. Benim ne gelenim var öyle ne gidenim var. 3 kişilik bir aileyiz ve her kes ortalama kilolarda koltuğun süngeri çöküyor. Servis kaydı açtırdım 15 gün sonra beni arıyorlar yarın size geleceğiz diyorlar. Sadece 12-14 saatleri arasında yokuz onun dışında buyurun bekleriz diyoruz arkadaş servise gelmemek için 13.10 da gelmemek için o saatte arayıp size geleceğiz diyor. İyi de ben o saatlerde burada yokuz diyorum o da işlerimizi halledelim 14 den sonra geleceğiz diyorlar fakat ben akşam arıyorum kardeş gelmediniz diyorum o da cenazemiz var dı bugün gelemedik artık Allah hangi gün nasip ederse bu bölgeye yolumuz düşerse o zaman geleceğiz dedi. Demek ki İstikbal in sahibinin cenazesi olsa bugün firmayı kapatacaklar satış yapmayacaklar. Tabi ki şaka firma sahibinin bütün akrabaları Allah korusun aynı gün ölse o firma satış yapmaktan vazgeçer mi? Anneme mahalle marangoz undan 10 sene evvel koltuk yaptırdık iki tane, onlar da chester modeli, daha bir yerinden en ufak bir sıkıntı yaşamadı. 3 katı para veriyorsunuz koltuklar her yerinden dökülüyor üçte biri fiyatı verdiğiniz koltuklar taş gibi hala duruyor. İnanın bir mahalle marangozuna yaptırın koltuklarınızı en ufak sorun yaşamazsınız. Ne İstikbal eski İstikbal ne de koltuklar o eski İstikbal'in koltukları. Nereye elini atsanız, bilmem nerenizi koysanız koltuklar çöküyor ya da dökülüyor. Bu sefer değil fincan takımı İstikbal den hisse verseler bu şikayeti kaldırmayacağım. İbret alınsın görülsün ki nasıl koltuklar satıyorlar ve insanları nasıl aldatıyorlar. Yakın zamanda buraya görselini de ekleyeceğim. Buraya yazmak istemedim fakat ısrarla müşteri hizmetlerinden G**** Hanım ve Z***** Hanım beni çözüm ekibi ile yani bana fincan takımı yollayan bu şikayetleri incelen birim ile görüştüremeyeceğini servis birimine etkide bulunamadıklarını sadece benim talebimi alabileceklerini söylediler. Ben de baktım kol kırılıp yen içinde kalmıyor iyi kalmasın dedim buraya yazdım.

profile profile
14 Şubat 11:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

14 Şubat 13:22

Değerli Müşterimiz; Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için öncelikle teşekkür ederiz Firmamız yasal mevzuatlar ve firmalarımızın belirlediği şartlar doğrultusunda, mutlu marka bağımlısı müşteriler oluşturmayı, hizmet kalitesini tüketicilerine yansıtmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda sizleri her kanaldan dinlemeyi ve aldığımız geri bildirimlerle sunduğumuz deneyimi iyileştirmeyi hedefliyoruz. Şikayetiniz tarafımıza daha önce çağrı merkezi kanalımız üzerinden ulaşmış, konuyla ilgili gerekli incelemeler ilgili ekiplerimiz tarafından özenle yapılmıştır. Prosedürlerimiz ve çalışma prensiplerimiz doğrultusunda yapılan inceleme ve değerlendirmenin sonucu, çağrı merkezimiz tarafından sizinle paylaşılmıştır. İyi günler dileriz İstikbal A.Ş Müşteri hizmetleri

14 Şubat 13:28

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Eray
25 Nisan 09:50

5 ay olacak düğmeleri söküp götürdüler yenisini getirmediler Chester koltuk düğmesiz kötü bir şekilde duruyor öyle

Erhan
12 Ekim 13:43