İşteyim.com Trafikte Tehlikeli Sürüş Ve Saygısız Davranış!

Ozan
26 Ağustos 18:26
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim ile ilgili şahsa dair gerekli işlemleri yaptıklarını belirttiler. Görüştüğüm beyefendi çok kibar ve ilgiliydi. Böyle güzel bir halkla ilişkileri olduğu için teşekkür ederim.”

26 Ağustos 2024 günü saat 17:25 civarı, Ankara Eskişehir yolu ve Bilkent arasındaki 70 km hız sınırlı yolda, üzerinde işteyim.com logosu boyalı, siyah bir aracın sürücüsü hız sınırının oldukça üzerinde arkamdan gelerek aracıyla beni taciz etmiştir. Arabada bulunan eşimin ve benim hayatımızı tehlikeye atması yetmiyormuş gibi bir de yanımızdan geçerken agresif bir şekilde el kol hareketleri savurmuştur. O kadar hızla giderken anlık olarak 06 ***118 şeklinde okudum aracın plakasını. Şirketinizi temsil eden bu şahsın insan hayatına ne kadar saygısız olduğu açık ve net şekilde ortada. Şirketin temsilcisi olan bu kişiden şikayetçiyim.

Ozan
14 Eylül 14:35

İşteyim.com Türkiye'den Almanya'ya İşçi Götürüyor.

Selma
14 Eylül 20:50

İşteyim.com 'da Hayal Kırıklığı: Başvurulara Geri Dönüş Yok

Fırat
14 Eylül 00:33

İşteyim.com İlanlarında Çok Önemli Ama Yetersiz İlan Bilgisi

Sercan
08 Eylül 19:55
"Destek ekibi tarafından arandım, gereken detay çalışmalarının yapıldığı bilgisi verildi, bazı ilanlarda da bahsettiğim türden detayların eklenmeye başlandığını gördüm, kısa süre içerisinde sorun kalmayacağını düşünüyorum. Sorunun sebebi ve çözümüne dair olan açıklamalar ve gelişmeler beni memnun etti. Teşekkürler..."

işteyim.com Şifremi Giriyorum Yanlış Diyor Yeni Şifre De Olmuyor

05 Eylül 20:44