İstanbul Üniversitesi AUZEF Kaydımı Haksız Yere Sildi

06 Haziran 2023 00:36

Ben müge AUZEF'te ön lisans öğrencisiydim maalesef kaydım silindi haksız yere okuldan beni sildiler mağduriyetimi anlatacağım bir insan bile yok maalesef. Konu şöyle ikinci döneme ait bir dersim vardı sadece birinci dönemden dersim olmadığı için kayıt yenilemedim sordum çözüm merkezine yazdım.

Dersiniz yoksa yenilemenize gerek yok yazdılar. Daha sonra üç dönem yenilemeyince dördüncü dönem maddiyattan dolayı bu dönem dondurmak istediğimi anlattım çözüm merkezine aynen böyle yazdım ve dönem hakkımı etkiler mi diye de sordum hayır azami sürenizi etkilemez dondurursanız dediler. Dondurdum ve bir mesaj geldi. Kaydınız silindi dört dönem üst üste kayıt yenilemediğiniz için. Buna ne denir.

Ben ne yapacağım şimdi çözüm merkezinde yazışmalar duruyor hem yanlış yönlendirildim hem de dördüncü dönem dondurduğum halde silindi birinci döneme ait dersim yokken neden yenileyecektim kaydımı size sordum gerek yok yazdınız donduracağım sorun olmaz dediniz ama çözüm merkezine giremiyorum. İspat edemiyorum. Okulu arıyorum ilgilenmiyorlar. Destekten yazdım. Defalarca mağdurum yardımcı olun yazdım.

Detaylı yazdım. 48 saat geçeli günler oldu. Dönen yok muhatap yok karşımızda bu sisteme ne söylenir şimdi bir dersim kalmıştı sadece bir ders! Giden tezime mi yanıyım yatırdığım paralara mı geçtiğim onca derse mi?

Bırakmayacağım peşini öğrencinizi yanlış yönlendiren insanları bünyenizde bulundurup bizi görmemezlikten gelmenizi sizin yanlışlığınızı ben kabul etmeyeceğim Ankara'da oturuyorum gerekirse geleceğim İstanbul'a derdimi dinleyip cevap veren bulana kadar davamında arkasındayım.

09 Kasım 2023 22:30

AUZEF Telefonu Açılmıyor

25 Eylül 2024 10:55
AUZEF Telefonu Açılmıyor
Rugeyye sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 17:22

İstanbul Üniversitesi Zorunlu Dersi Vermeyen Okul

25 Mart 2024 14:07
Melek sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 01:47