İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
1 Destekçi

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Görevlilerin İnsanlara Davranışları

Gülşen
Gülşen 04 Kasım 2022 17:23

04.11.2022 saat 14 :00 oğlumun diş çekimi vardı ikide petodontoloji 2 kat diş çekim cerrahisinde olmamıza rağmen bizi 15:15 içeri aldılar filme gönderdiler. Sonra azını uyuşturdular oğlum korktu biraz yaptırmak istemedi doktorlar ikna edin. Öyle gelin dediler. Tam ikna ettim bu sefer oradaki vezne işine bakan kendini bir şey sanan insan seçen insanına göre davranan bir bayan var herkese bağırıyor kapıları insanların yüzüne çarpıyor gerekenin en kısa zamanda yapılması rica ediyorum

• profile
1 Destekçi

1 hafta önce

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Bölümü İlgisiz

İstanbul Üniversitesi Çapa ortodonti bölümü, 2017 yılında takılan tellerim yıl oldu. 2023 hala ağzımda. Düzgün ilgilenme yok, düzgün sistem yok. Asla bir hastanın ağzında neden 7 yıldır tel var diye sorgulayan yok. Adalet yok, disiplin yok, bu konuda CİMER'e bile şikayet yazdığım halde düzgün ilgile...

1 Yorum

Elif
Elif

Geçmiş olsun ben bir şey sormak istiyorum bizi de bu hastaneye yönlendirdiler kızım için Üniversitesi Hastanesi olması gerekli denildi acaba bu hastanenin muayene ücreti var mi varsa me kadar çünkü bize uzak ona göre özel üniversite hastanesine götüreceğim