İstanbul Seyahat Firması Yolcu Alması Gereken Yere Gelmedi

19 Mayıs 15:53

13 Mayıs pazartesi saat 01.05 Bursa otogarı- İstanbul Havalimanı İstanbul Seyahat firmasına iki kişilik biletim vardı. Müşteri hizmetleri ile görüşüp otobüse Altınova oksijen dinlenme tesisinden binip binemeyeceğimizi sordum ve binebileceğimiz yanıtını aldım. Söylenilene göre nereden bineceğimiz not alındı. Saat 01:00 da binmemiz gereken yerdeydik ve müşteri hizmetleriyle tekrar görüşüp doğru yer olup olmadığını teyit ettik. Saat 01:55 civarında otobüsün gelmesi gerekiyordu. Bu süre zarfında müşteri hizmetleri ile görüşüp otobüsün nerede olduğunu sorduk ama aldığımız yanıt otobüse ulaşamıyoruz oldu. Biz saat 04:00 a kadar orada bekledik ve müşteri hizmetleriyle arama halinde olduk bir zaman sonra otobüse ulaştıklarını ve birazdan olduğumuz yere giriş yapacağını söylendi. Ancak otobüs asla gelmedi ve biz aranmadık. Son görüşmemizde ise otobüsün geldiği fakat bizim orada olmadığımız, sonrasında gittiği söylenildi. Otobüs biletimizin yandığını ve istersek taksiyle gidebileceğimizi söylediler. Bu nasıl bir firmadır?
Asla otobüs giriş yapmadı ve bizi aramadı. Kasti olarak dinlenme tesisine girilmedi orada. Madem oradan almayacaksınız kaç kişi müşteri hizmetleri olarak neden onayladınız. Bilet ücretleri iadesi yapılsın. Bütün konuşmalar duruyor. Böyle rezil ve ilgisiz firma yok bir daha asla tercih etmem. Aynı zamanda Altınova oksijen dinlenme tesisleri kamera kayıtlarına da bakılabilir otobüs giriş yapmadı oraya. Gerekenlerin yapılmasını istiyorum. Benimle iletişime geçilsin.

İstanbul Seyahat Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

Enes