İSKİ'nin Yetersiz Müdahalesi Ve Evdeki Hasar

17 Ekim 2024 17:26

10 Ekim Perşembe günü İSKİ, binamın önündeki rögarı yenilemek için geldi. Vinç ile kazarken duvarımızı kırdılar ve evin içinden dışarıyı seyrettik. Dört saat boyunca sonra su borusunu patlattılar ve salonun duvarlarından içeriye su fışkırmaya ve yerlerden su akmaya başladı. Duvar döküldü, şişti, alçılar düştü. Geldiler, hemen yarın yapacağız dediler. Tutanak bile vermediler. Bir hafta oldu, hâlâ İSKİ’den birinin gelip evimizin içindeki duvarı yapmasını bekliyoruz. Dışarıdaki kaldırımı da yapmadılar. Yağmur yağıyor, eve her an su gelebilir. Evin içi kokuyor, duvarlarda alçı da yok. Yıktıkları yeri köpük ve alçı yapıp gittiler. Duvarı çatlattılar. Biz bu şekilde evin içinde yaşıyoruz. İSKİ'yi arıyorum, zabıta ile tutanak tutulması lazım, şubeye gidip dilekçe vereceksiniz diyorlar ama zabıta gelmiyor. 2024 yılında böyle bir sorun yaşıyoruz. Acil bir tutanak tutulmasını istiyoruz ve ustanın gelip evimizi yapmasını bekliyoruz.

18 Ekim 2024 10:48 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63249330003 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/ üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ Şebeke Suyu Patlaması Ve Düzgün Onarım Yapılmaması

10 Ağustos 2023 00:51
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 13:33
Elif sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ'nin Kanalizasyon Sorununa Müdahale Etmemesi Hayatımı Zorlaştırıyor

31 Mayıs 14:57