Dilek sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2024 12:42

31 hattını Gülbeyaz durağında bekliyordum ve özel çocuğum var. Otobüs şoförüne 'Bekler misiniz?' dedim, beklemedi ve ters ters cevap verdi. Az daha kolum kapıya sıkışıyordu. Bu konuda şikayetçiyim. İBB Çözüm Merkezi Beyaz Masa, kapı no: B090.

10 Temmuz 2024 21:27

Merhaba benim adım Dilek özel çocuğum var Yenibosna kuyumcukent otobüsü Çapa durağında bindim 31 Yenibosna kuyumcukent otobüsü otobüs şoförü klima çalışmıyor dedi ve ondan şikayetçiyim lütfen İBB çözüm merkezi Beyaz Masa İBB çözüm Beyaz Masa Beyaz Masa kapi no a 16 83

12 Haziran 2024 12:29

31 hatitini gülbeyaz durağında bekliyordum ve özel çocuğum var otobüs şoförüne beklermisiniz dedim beklemedi ve Ters ters cevap verdi ve az daha kolum kapıya sıkışıyordu bu konuda şikayetçiyim kapi no : B090

13 Haziran 2024 11:14 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

20 Haziran 2024 17:01

¹ Merhaba ben Kabataş ta yim fayton engelli aracı vardı bizi çok beklekti o yüzden vapura geç kalıyorduk şikayetçiyim İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa o yüzden çok şikayetçiyim az kalsın vapura binemiyordum yüzden şikayetçiyim lütfen yardımcı olun

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

08 Temmuz 2024 21:32

Çok teşekkür ederim

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 15:13
Nur sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 13:41
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 146t Otobüs Şoförünün Kaba Davranması Hakkımda Konuşması

27 Mart 2024 18:18
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2025 17:46

04 Nisan 2024 19:25