İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Fatura Ödensin

Askıya doğalgaz faturamı bıraktım son ödeme 7 Nisan faturam hala ödenmemiş bir sonraki faturam kesilecek doğalgazımı kesebilirler rica ediyorum bir an önce faturam ödenebilir mi yetkililerden yardım bekliyorum.
Büyükşehir belediyesinin uyguladığı askıya fatura bırakma sistemini bir süredir kullanıyorum. Ancak fatura ödeme tarihlerim değişebileceği için faturamın son ödeme tarihini beklerken ödeme zamanı geçmiş oluyor. Birkaç gün önce doğalgaz faturamı yine askıya bıraktım fakat halen ödenmedi. Yetkililerde...
Bebeğim var doğalgaz ım kesilmek üzere. İkinci faturam geldi. Ödeyemiyorum eşim işsiz evim kira iki öğrencim var. Zor durumdayım bu desteğe ihtiyacım var. Umarım yardımcı olursunuz. Lütfen. Teşekkürler. Hayat çok zor. Bu kadar zorluk içerisinde bu benim için çok büyük bir destek.
Fatura askıda bekleyen doğalgaz ve su faturam hala ödenmemiş. Günü geçmek üzere neye göre ödeniyor? Sıra ile mi yoksa seçerek mi? Acil yardım lütfen kiracıyım eşim günü birlik ise gelirse gidiyor sigortamız yok,1 çocuğum var sizden gelen desteklerle geçinmeye çalışıyoruz.
Fatura askıda bekleyen doğalgaz ve su faturam hala ödenmemiş. Günü geçmek üzere neye göre ödeniyor? Sıra ile mi yoksa seçerek mi? Acil yardim lütfen kiracıyım eşim günü birlik işe gelirse gidiyor sigortamız yok,2 çocuğum var biri okula gidiyor sizden gelen desteklerle geçinmeye çalışıyoruz.
Askıya fatura bırakmıyorum ödenmiyor. Lütfen Allah rızası için 2 faturam var askıda. Biri su, biri doğalgaz. 3 küçük çocuğum var. Biri 1 yaşında. Allah rızası için borcumuz var evimiz kira, işlerimiz kötü. Lütfen faturalarımızı öderseniz en büyük iyiliği yapmış olursunuz.