İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Depremzedeyim Acil Yardim Yapılmasını İstiyorum

İbb desteği alıyorum ama limiti çok düşük Biz kirada zar zor geçiniyoruz herhangi bir nakdi yardım almıyorum. Karakış yardımını bana da verin benim de...
2023 ocak ayından sosyal yardım için başvuru yaptım. 5 aydır hala yardım verilmedi. Olumlu diyorsunuz, geri dönüş yapacağız diyorsunuz, hiçbir dönüş yok. 1 yaşındaki kızımın ihtiyaçlarını karşılayamıyorum, kiramı ödeyemiyorum, çamaşır ve bulaşık makinem yok, ev eşyam yok. Lütfen gereğini yapın artık...
Kirada oturuyorum evimde eşyam yok. Bütün eşyalarım eski kirli hurda. Eşya yardımı istiyorum zor durumdayız. Lütfen bize yardim edin esya için. Esya ihtiyacımız var esya yardımı istiyorum. Alabilecek durumum yok. Coğu eşyam da yok olanlar da bozuk.
Merhaba sadece babamın emekli maaşıyla geçine annem babam artık İstanbul'daki kira artışlarından dolayı kendilerine uygun kiralik ev bulamıyor. Göç desteğinin de kaldırıldığı söyleniyor. Zonguldak'a taşınmaları için göç desteğine ihtiyaçları var. Lütfen yardim edin 🙏
Taşınma yardımı istiyorum. Ev sahibim evden çıkarıyor. Ev bulamıyorum. Bulsam da kirasını ödeyemem. Memlekete gitmem için bu yardıma ihtiyacım var. Defalarca yazdım market kartımı bile arttırın dedim sesimi duyuramadım. Eşim hamileyken bıraktı beni. Şimdi kızım 6 yaşında çaresizim.
Depremzedeyim 1 aydan fazladır buradayım sadece bir erzak kolisi alabildim nakdi yardıma ihtiyacım var evim kira 2 kız çocuğum ve okul öncesi eğitim gören öğrencim var 1 aydır buradayım doğru dürüst eşyamız yok acil nakdi yardıma ihtiyacım var ama hala başvurumuzun onaylanmasını beklemek zorundaymışız ben memleketime döndükten sonra yardim almamın anlamı ne buradayken yardıma ihtiyacım var acil başvurumun onaylanmasını istiyorum. Çocuklar kirlilikten kaşıntıdan hasta oldular büyük şehir belediyesinin bir an önce durumumuzu görmelerini rica ediyorum.
Depremzedeyim bunu belirtmiştim herkese 500 TL verilmiş ikametgahım olmadığı için bana vermediler başvurumuz hala onaylanmasını bekliyoruz mağdur olan biziz istanbuldayiz İBB neden bize yardim etmiyor anlamıyorum ramazan parası herkze yatmış bize neden gelince bekliyoruz oranın vatandaşı depremzedelerden daha mı öncelikli