İstanbul Büyükşehir Belediyesi evlilik yardımı ile başvuru yaptım fakat IBAN istememesine rağmen başvuran IBAN geçersiz diyor. Başvuruyu tamamlayamıyorum. Bilgilerde herhangi eksik veya hatalı bir durum söz konusunda değil ayrıca başka ne yapacağım bilmiyorum
Aylar önce sedep yardım başvuru yapmıştım hala dosya devam ediyor eve inceleme gelinecek yazıyor sedep hiç mi görmüyor yapılan şikayetler hep aynı benimki gibi bu sedep sadece bir yardım görüntüsü verip bakın çok şeyler yapıyoruz algısından mı ibaret mi?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yardım başvurusu yaptım, aylardır bekliyorum. Gelip eve bakıyorlar, gidiyorlar. Bize SMS bekleyin diyorlar ama gelen giden bir şey yok. Başvuru sorgulamada bu görsel çıkıyor. Daha ne kadar bekleyeceğim? Nakdi yardıma ihtiyacım var, bir oğlum var, ihtiyaçlarını karşı...
Annemin akbili kayboldu evden çıkar diye iptal etmedik ertesi gün basmışlar ve güvenlik tarafından alınmış iptal etmişler 837 lira cezası var nasıl yapacağız. Biz bunu mağdur olan taraf biziz şu anda ve bu miktarı ödeyemeyiz lütfen yardımcı olun teşekkürler
Memlekete göç etmek zorunda kaldık. Ev sahibi kendi girecek eve. Maddi durumumuz yetersiz. Taşınma desteği istiyorum. Taşınma yardımı durdurulmuş İBB'de. Lütfen tekrar başlatın. Mağduruz. Taşınacak durumumuz yok. İstanbul'da kira fiyatları çok yükseldi. Lütfen destek olun.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Evlilik Yardımı
Tüm koşulları sağladığım halde 7000 TL lik yardım için başvuruda bulunamıyorum. Bilgileri sisteme eksiksiz ve doğru giriyorum fakat sürekli "geçersiz IBAN " bildirisi alıyorum IBAN girilmemesine rağmen
Ben güvenlik görevlisiyim İBB güvenlik alımları olduğunu halde şu an başvuru yapamıyorum. İBB kariyerden de çok denedim olmadı. Birkaç yerden de denemiştim olmuyor. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Teşekkürler.
Ev sahibi sözleşmeyi iptal etmesine rağmen "Hali hazırda bu sözleşmeye başvuru yapılmıştır." uyarısı alıyorum. Müşteri hizmetleri Kağıthane ilçe İSKİ'ye yönlendirdi. Telefonu açmıyor bu nasıl hizmet. Lütfen sorunun çözülmesi konusunda yardımcı olur musunuz
Ev Sahibi binayı onarmak için bizi evden çıkarıyor. Kiralar çok yüksek ne başka bir eve girebiliyoruz ne de memlekete gidebiliyoruz. Lütfen yardım bekliyorum... Çok zor durumdayız sokakta mı kalalım. Göç yardımı ya da Göç yardımı istiyorum lütfen yardımcı olun...
1 hafta önce İBB Yenidoğan yardıma başvuru yaptım. 32 haftalık hamileyim, evrak teslim edildi fakat ne zaman sonuçlanacağı hakkında bilgi verilmedi. İhtiyacımız olduğu için başvuru yapıyoruz, İBB'den bilgi almak istiyoruz. Umarım olumlu sonuçlanır ve İBB'den fayda görmüş oluruz.
Halk süt yardımı alıyorum fakat iki aydır gelmiyor. En son mart ayında aldım. 2 aydır süt dağıtımı yapılmadı ve de mesaj dahi gelmedi. Lütfen yardımcı olun, 3 tane çocuğum var ve sabah akşam süt içiyorlar. Bizi bir an çözüme kavuşturun. Her ay düzenli verilsin yardımcı olursanız sevinirim.
İBB'nin evlilik yardımına başvurduk. Olumlu olduğuna dair mesaj aldık. Süreci bekledik. 20 gün sonra olumsuz değerlendirildi diye bir mesaj aldık. Önce olumlu olup sonra olumsuza yönelten nedir acaba. Olumlu değerlendirilmiştir diye belirttikten sonra neden olumsuza dönüyor
İBB evlilik yardımı ile başvuru yaptım fakat IBAN istememesine rağmen başvuran IBAN geçersiz diyor. Başvuruyu tamamlayamıyorum. Bilgilerde herhangi ek...
Merhabalar Beyaz masayı ve belediyeyi aradık göç yardımı ve nakliye kaldırılmış, dediler. Ev sahibimiz bizi evden çıkarıyor Haziran bitiminde. Biz ail...
İstanbul alışveriş kartımda birikmiş 1000 TL var ama kart olmadığı için alışveriş yapamıyorum. Kartım ne zaman gelecek? Bir kere aradılar evde olmadığ...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu 7 bin tl evlilik yardımı için başvuru yaptım. Gelen SMS ile onaylandı şeklinde gözüküyor. Ne zaman hesabımıza yatırılacak acaba?
17 gün sonra nikahımız var ama hiçbir şey yatmadı. O zaman neden onaylandı?
İBB'den 7.000 TL olan evlilik yardımına başvurdum. İhtiyacımız var ki başvuruyoruz. Sorgulama yaptığımda hep aynı şey görünüyor. Ne zaman cevap gelecek? Evrak teslimi yazıyor. Onay olursa ne zaman ödemeler yatacak? Detaylı bilgiyi nereden öğreneceğim? Yardım lütfen.
Evlilik yardımı için başvuru da bulundum ödeme ile alakalı mesaj geldi lakin devamı olmadı neden böyle yavaş ilerledi acaba ne bir bilgi yazıyor şu tarihte yatar veya başvuru dan sonra şu tarihler arasında yatar diye ama bir şey yazmıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.