İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)

tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız 2.9
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile ilgili bir şikayetin mi var?
38.180 Şikayet
Şikayet Sıralaması
Ali

İSKİ Güvence Bedelini Yatırmıyor

İSKİ su aboneliği mi kapatmama rağmen güvence bedelim hesabıma yatırılmadı. 15 iş günü içinde yatırılacakken 17. Gün oldu hala haber yok 153 ü aradığımda bana aciliyetinizi bildiriyorum 15 iş günü içinde yatırılacaktır dedi. Bir 15 gün daha beklememi istiyorlar. Biz ödemesek kesersiniz suyu.

İSKİ Güvence Bedelini Yatırmıyor

İBB Wi-Fi Giremiyorum

0532*****37 numaramdan kayıt yapamıyorum, kaydınız var diyor, şifreyi hatırlamıyorum, şifre yolla diyorum numara sistemde kayıtlı diyor. Doğum günü girilmiyor çok zor. Şu an kayıtlı gözüküyorum ancak yeni şifre alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim bir kez bile giremedim bir yılda.

İstanbul Belediyesi Sosyal Yardım Desteği

İstanbul Belediyesi evlilik desteği yardımına başvuru yaptım 153 aracılığıyla. Bugün internet sitesi üzerinden kontrol etmek istediğimde başvurumu göremedim. Yine 153ü arayarak bilgi almak durumunda kaldım. Başvurumun olumsuz sonuçlanmış olduğunu gördüm. Bir mesaj bile atılıp bilgi verilmiyor. Ayrıc...

İstanbul Belediyesi Sosyal Yardım Desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Hatalı Kart Cezası

Öğrenci kartımı kaybetmiştim, 153 ü arayıp kartımı iptal ettirdim. Şu an tekrar kartımı çıkartmak istediğimde usulsüz kullanım tespiti sebebiyle 837 TL ceza ödemem gerektiği iletildi. Bu cezayı ödeyecek durumum yok ve öğrenci kartına ihtiyacım var. Yardımcı olunmasını talep ediyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kayıt Etmiyor

Ben İBB kayıt istiyorum e 5160 hatası veriyor ne yapmam İsmek sitesine gerekiyor. Rica ediyorum. Yardım edin. Kayıt için e5160 nasıl bir hata t. C. Kimlik numara yanlış diyor ama doğru yazdım.

İSKİ Su Faturası

İSKİ su faturası her ay 80-90 TL civarı gelirken bu ay 400 küsur TL geldi. 25m3 su kullanıldığı söyleniyor. Endeksler doğru fakat ben o kadar su kullanmadım. Bu konu hakkında İSKİ'den geri dönüş talep ediyorum. Teşekkürler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 15BK-14DK-15TK Bitmeyen Sefer Sorunu

Üsküdar Libadiye üzerinden geçen 15BK-14DK-15TK hatları asla saatinde gelmiyor. Durakta 40 dakikadan az beklediğimi hatırlamıyorum. Yaklaşık 2 aydır bu sorun devam ediyor. Seferler sıklaştırılmalı ve otobüsler saatinde gelmeli. Bu şekilde herhangi bir sorun kalmayacak. Gerçekten sıkıldım artık.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sosyal Destek Kartı Halk Süt

Aylar önce başvuru yapmıştım, defalarca aramama rağmen hala süreç devam ediyor. Kimse ilgilenmiyor. Halk süt ve sosyal destek kartı için lütfen artık bir ilgilenin. Çevremdeki insanlarda benimle aynı anda başvuru yaptı. Kartlarını sütlerini aldılar. İBB bir an önce tarafıma dönüş yapılır inşallah.

İbb Sut Ve Yeni Dogan Paket

İbb süt vermiyor. Sadece bir kere aldım, o da 2 sene uğraştım öyle sonuç alabildim. 2 aydır süt dağıtılmıyor. Aradığımda bölge bölge dağıtıldığı söyleniyor ama ismim yok. Anlamadım. Neden dağıtılmıyor bu sütler? Bir de bebeğim oldu. Yeni doğan paketi için başvurmuştum, onun da bittiğini kaldırdıklar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Askıda Fatura Yalanı

Yalan yalan kocaman bur yalan askıda fatura olayı hem de kocaman bir yalan vatandaşın çaresizliğini kullanıyorlar 4 aydır askıya fatura bırakıldı cevap kurumunuzla görüşün son ödeme tarihinden sonra. Neden ilgilenmeyeceksiniz vatandaşın çaresizliği hoşunuza mı gidiyor İBB

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kart Yardımı Halk Süt Yardımı

Kart yardımı süt yardımı için aradım, başvuru yaptım. Evime geldiler, on gün içinde dönüş yapılacak denildi. Bekledim bir ay oldu hala dönüş yapılmadı. Aradım onaylanmış denildi, bekleyin size dönüş yapılacak denildi. 8 ay oldu hala dönüş yapılmadı. Daha ne kadar bekleyeceğim acaba?

• profile
1 Destekçi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Evlilik Yardımı Hala Sonuçlanmadı

Yaklaşık 1 ay önce evlilik yardımı için başvuru yaptım. Hala sonuçlanmadı olarak gözüküyor. Sorguladığımda evrak teslim yazıyor ama olumlu veya olumsuz herhangi bir şey yazmıyor. Süreci hızlandırmak ve ne zaman sonuçlanacağına dair henüz tam bir bilgi yer almıyor. Bununla ilgili geri dönüş bekliyoru...

İSKİ Atık Su Bedeli 111.98+KDV

İSKİ atık su bedeli 111,98+KDV olarak faturama yansımıştır. Toplam fatura bedelim 341 TL olmuş. Böyle vicdansızlık olur mu? Benim bunu ödeyecek gücüm yok. Bu atık su bedeli neye göre bu kadar fazla? Elektrikten, doğalgazdan fazla su faturası gelmiş. Yazıklar olsun.

İSKİ Atık Su Bedeli 111.98+KDV
2 gün önce

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbulkart Usulsüz Kullanım Cezası Ödemek Zorunda Kalmak

İstanbulkart usulsüz kullanım cezası ödemek zorunda kalıyorum. 700 küsur lira parayı neden ödüyorum ben? Kaybolduğunu fark ettiğim an 153'ü arayıp bilgilendirdim ama bana ceza yansıtıldı. Şu an parayı ödeyemediğim için kart çıkartamıyorum öğrenciyim ben ne yapacağım simdi. İBB'nin sorumsuzluğu bıktı...

3 gün önce

İbb Taksi Şoför Egitim

8+1 İBB taksi şoförlüğü için eğitime katılmak için başvuru yaptım. Bayağıdır bekliyorum ama herhangi bir yerden ne aradılar ne mesaj attılar. Nereyi arasam kapalı konu hakkında bilgi alamıyorum. Bununla ilgili yardımcı olacak veya ulaşabileceğimiz bir numara verirseniz çok sevinirim.

3 gün önce

İbb Yardım Hizmetleri Ne Şikayet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yardım başvurusu yaptım. 3 ay önce onaylandı dediler, ama hala yardım kartı gelmedi. Her aradığımda 'mesaj gelecek' onaylandı dediler ama hala bekliyorum. Daha ne kadar bekleyeceğim acaba? 153 aradığımda net bir bilgi alamıyorum.

Marka Profili

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

İBB iletişim numarası nedir?
ALO 153 Beyaz Masa hattını arayabilirsiniz. İBB Saraçhane Belediye Sarayı telefon numarası ise +90 (212) 455 1300’dır.
İBB Saraçhane Belediye Sarayı nerededir?
Kemalpaşa Mh. 15 Temmuz Şehitleri Cd. No:5 34134 Fatih/İSTANBUL adresindedir.
İBB ile ilgili daha farklı bir sorum var.
İBB hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilirsiniz. Böylece sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hakkında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Sürdürülebilir ve Yenilikçi çözümlerle hayatı kolaylaştıran, şehircilik ve medeniyet adına küresel değer üreten marka kentin yerel yönetimi.” vizyonuyla belediyecilik anlayışını sürdürmektedir. Adalet, güven, saydamlık, kalite, verimlilik, katılım ve liderlik ilkeleriyle hizmetlerini yerine getiren İBB aynı zamanda; “Açığa çıkmamış ihtiyaçları karşılayacak hizmetleri, 21. Yüzyılın yerel yönetim anlayışına uygun şekilde sunmak, belediye hizmetlerini kurumsal bir anlayışla mükemmelleştirirken şehrin kültürel kimliğini yaşatmak” misyonuyla hareket etmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmetleriyle ilgili kullanıcılar yorum ve şikayetlerinizi sayfamız üzerinden paylaşarak yayınlamaktadır. Bu şikayet ve yorumları hem İBB hem de diğer tüketiciler tarafından okunabilmektedir. İBB şikayet konuları genel olarak; otobüsler ve duraklarla, İSKİ ile, metrobüsle, su kesintisiyle, faturalarla, otobüs şoförleri ile, metroyla, yollarla ve sokaklarla ilgili olmaktadır. Siz de bu konular ve daha fazlasıyla ilgili yorum, deneyim ve şikayetlerinizi sayfamızda paylaşabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hizmetleri Hakkında…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şikayetleri genel olarak İBB’nin sunduğu hizmetlerle alakalıdır. İBB’nin hizmetleri; acil hizmetler, bilgi hizmetleri, çevre hizmetleri, e-belediye hizmetleri, imar hizmetleri, kültür hizmetleri, sağlık hizmetleri, sosyal hizmetler, spor hizmetleri ve ulaşım hizmetleri olmak üzere çeşitli kategorilere ayrılmaktadır. İBB ulaşım hizmetleri en çok şikayetlerin geldiği hizmetlerdendir. İBB ulaşım hizmetlerinden bazıları; İETT, İstanbulkart, yol bakım çalışmaları, metro, toplu ulaşım hizmetleri, İSPARK A.Ş., Otobüs A.Ş., Şehir Hatları A.Ş., İBB Trafik ve İSBAK A.Ş. gibi hizmetlerdir. İBB’nin çevre hizmetlerinden bazıları ise; Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Tarım ve Su Ürünleri Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü, Deniz Hizmetleri, Atık Yönetimi, İGDAŞ A.Ş. gibi hizmetlerdir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bunlar ve diğer hizmetleri ile ilgili tüm yorum ve şikayetleri sayfamız üzerinden inceleyerek, hizmetlerle ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Kanalları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ile ilgili daha fazla bilgi almak, soru sormak ya da aklınıza takılan diğer konular için İBB iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iletişim kanalları arasında; ALO 153 Beyaz Masa hattını arama, Canlı Destek Hattı’na online olarak yazma seçenekleri yer almaktadır. Canlı Destek Hattı’ndan hizmet alabilmek için öncelikle İBB portala üye olmanız ve üye girişi yapmanız gerekmektedir. Beyaz Masa ise; her türlü istek, talep ve görüşlerinizi iletebileceğiniz bir belediye birimidir. Beyaz Masa 24 saat hizmet vermektedir. Beyaz Masa’nın amacı; ulaşan tüm görüş ve talepleri değerlendirmeye alarak çözüm üretmek ve verilen hizmetlerin daha verimli hale getirilmesini sağlamaktır. Sayfamızda İBB hizmetleri ile ilgili yorum ve şikayetlerinizi paylaşabileceğiniz gibi Beyaz Masa hizmetiyle ilgili deneyim ve yorumlarınızı da yayınlayabilirsiniz.