22/07/2020 de de konkordatoilan etmiş şimdi de 100,000' in üzerinde müşterisini alacaklı olarak tanımlıyor oysa bizler alacaklı değil müşteriyiz. Siparişim yerli üretim oluşundan gümrük, kur gibi şeylerden de etkilenmediğine göre firma kesinlikle ard niyetli davranmaktadır ve basiretli tacir kaidelerini hiçe saymaktadır üstelik ben mağduriyetimden dolayı bir çamaşır makinesi daha aldım. Mağduriyetimin boyutu şüphesiz tartışılamaz ve ivedilikle ürünümün tarafıma gönderilmesini istiyorum.
Şirketle ilgili 10 Eylül’de bir dava görülecek. “Bu duruşmaya kadar mağdurlar hem şirketin tutumunu takip etmeleri için hem de haklarını kendileri gibi mağdurlar ile savunmaları için asli müdahil sıfatıyla konkordato dosyasına dilekçe sunabilirler.
Bankaya harcama itirazında bulun gelen sonuç olumsuz ise BDDK ya başvur kredi kartı ile yaptıysan alırsın... Havale veya EFT yaptıysan Facebook'ta İstanbul Bilişim hak arayanlar grubuna oradan seni yönlendirirler sonra davaya katılırsın...
01/07/2020 tarihinde İstanbul Bilişim'den DP 2585757 sipariş numarası ile Arçelik ® 101 ®43 ycm çamaşır makinesi aldım lakin firma hem paramızı hem malımıza el koydu.
22/07/2020 de de konkordato ilan etmiş şimdi de 100,000' in üzerinde müşterisini alacaklı olarak tanımlıyor oysa bizler alacaklı değil müşteriyiz. Siparişim yerli üretim oluşundan gümrük, kur gibi şeylerden de etkilenmediğine göre firma kesinlikle ard niyetli davranmaktadır ve basiretli tacir kaidelerini hiçe saymaktadır üstelik ben mağduriyetimden dolayı bir çamaşır makinesi daha aldım. Mağduriyetimin boyutu şüphesiz tartışılamaz ve ivedilikle ürünümün tarafıma gönderilmesini istiyorum.