Kişisel Bilgilerimin Güvenliğinden Endişeliyim!

Hanife
10 Kasım 21:25

Şikayetvar

Yaz

Marka, model, ürün ara

anasayfa
Evde Paketleme İşi

10 Kasım 19:20

Evde paketleme Türkiye İŞKUR adı altında faaliyet gösteren bir paketleme şirketi, tüm kişisel bilgilerimi aldı ancak geri dönüş yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum. Tedbir amacıyla şikayet yazma gereği duydum. Ad, soyad, ev adresim, t. C. Kimlik numaram ve telefon numaram bilgileri alınmıştır. 10/11/2024 tarihinden itibaren adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden dolayı tarafım sorumlu değildir. Başıma gelebilecek sıkıntılar için kendimi güvence altına alabilmek amacıyla bu şikayet dilekçesini açmaktayım. Vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlem kimlik bilgim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim. Bu kişilerle herhangi bir bağım yoktur.

Medine
24 Ekim 21:49