İŞKUR ile ilgili
  •   Çözüldü

İşkur'un Sorumsuzluğu Ve Fazla Ödeme Yalanı

Şervan
Şervan 27 Ekim 2022 00:13

İşsizlik maaşım işe girdikten sonra yatırmaya devam edildi. Bana fazla yatırıldığını söyleyip faiziyle geri istiyorsunuz evime tebligat kağıdı gönderildi ödemeyi yapmazsam icra işlemleri başlatılacakmış bu İşkur'un hatası değil mi ödemek zorunda mıyım itiraz hakkım var mı?

06 Eylül 2022

İşkur Verdiği Ücreti Geri İsteme

İşsizlik maaşım işe girdikten sonra yatırmaya devam edildi. Bana fazla yatırıldığını söyleyip faiziyle geri istiyor. Sunuz 6 ayda verdiğiniz parça parça parayı şimdi faiziyle istiyorsunuz bu İşkur'un hatası değil mi ödemek zorunda mıyım itiraz hakkım var mı

3 hafta önce

İŞKUR Haksız Ücret Kesintisi Yapıyor

İŞKUR üzerinden işe giren personellerin maaşlarını 3 ay boyunca İŞKUR tarafından ödenen çalışanların kanuni hakkı olan bu resmi ve dini bayram tatil. Ücretlerini neden maaştan kesinti yapıyorsunuz.

12 Nisan

İŞKUR Devam Eden İşsizlik Maaşının Sebepsiz Kesilmesi

Devam eden işsizlik maaşının işe girmediğim halde sebepsiz yere kesilmiş, 3 ay daha ödemem vardı, ama kontrol ettiğimde kesildiğini fark ettim.Herhangi bir işe girmedim, bir işsizlik maaşı ile idare etmeye çalışıyorduk, deprem bölgesindeyim, şimdi oda kesildi.

3 Yorum

Fatih
Fatih

İşkur. Fazla para yatırmış benimde bilgim yok ne yapmam lazım yardımcı olursanız severim

Şerif
Şerif

Merhaba öncelikle geçmiş olsun diliyorum, işe girdiğiniz zaman sizler en geç 14 gün içinde iş kura başvurup ya da 170'i arayarak işsizlik maaşını iptal ettirmediyseniz bu maaş size yatar şayet İşkur inceleme yapıp fazladan ödeme yaptıysa size yasal yollarla faizi ile talep edilebiliyor Google üzerinden işsizlik maaşı yazarsanız gerekli bütün detaylar çıkar karşınıza

Emre
Emre

Aynısı benim basıma geldi bir ayda iki kere işsizlik yatırmış göstermiş ler ben sadece birini aldım banka dekontlarıyla beraber ıakura görüşeceğim bakalım ne bahane uydurcaklar