İşkur Primin Arttırılması Yapılmadı

600 günden fazla SGK primim var isim sona erdiği için işsizlik maaşına başvuru yaptım zamlı almam gereken yerde 2568 lira verdi ki benim 4 bin almam lazımdı. Sizden ricam zamlı verilsin insanların hakkına girmeyin bu dönemde 2568 lira para ne ki.
İşsizlik maaşım 01.10.2022'de başladı asgari ücret zam geldiğinde benim maaşıma zam güncellemesi yansımadı sigorta primim yüksek yatmıştı ama ilgilenen yok. Düzeltilmesini istiyorum. 5082 TL gözüküyor. Zammı herkese yapmıyorlar mı nereye başvuracağız bu konu ile ilgili.
15.01.2023 de işten çıkartıldı o gün başvuru yaptım bugün sonuçlandı fakat 2022 maaş üzerinden böyle bir saçmalık var mı her şeye zam geliyor biz bu 2300 küsur yatacağı yazıyor nasıl geçinebiliriz primler 2022 den yatmış olabilir ben 2023 de çıkartıldım nasıl güncellenmez
20.10.2022 tarihinde işsizlik maaşı başvurusunda bulundum maaşım onaylandı. 2022 de hesaplanan tutarda yatırıldı. Fakat 2023 de asgari ücretin artması ve bütün maaşlara zam yapılması nedeni ile işsizlik ödeneğimde bir değişiklik görmedim. İş bu nedenle yeni asgari ücretin hesaplanarak prim değişim tarihi itibari ile ödenmemiş olan zamlı miktarların son maaş tarihimde tek seferde yatırılmasını talep ederim. Saygılarımla.