İŞKUR ile ilgili
  •   Çözüldü

İşkur Kimlik Bilgilerimin Kullanılması

Şükriye
Şükriye 10 Mart 22:58

İşkur adı altında ek iş için başvuru yaptım kimlik bilgilerimi, adres bilgilerimi aldılar herhangi bir sorun olması durumunda benim dışımda gelişen şeylerde sorumlu değilim 10.03.2023 tarihinde gerçekleşmiştir. WhatsApp ® üzerinden iletişim kurmuşlardı. Selin Başaran isimli biri.

05 Nisan

İşkur İşsizlik Maaşım Yatmadı

Kasım 2022 de işsiz kaldım İşkur'a başvuru yaptım işsizlik maaşı için başvurum onaylandı. İlk 3 ay düzenli yattı fakat nisan 2023 maaşım yatmadı. Sisteme baktığımda gerçekleşti yazıyor. Ödeme hala yapılmadı. Lütfen yardımcı olun ödemelerim var.

17 Temmuz 2022

İşkur İşsizlik Maaşı (maaş Denirse)

İşkur, 2020 yılında 1618 TL işsizlik maaşı yatırırken sene olmuş 2022 şu an işsizlik maaşı olarak 1250 TL yatırılacakmış, abi nasıl yaşayacağız biz, askeri ücret 5500 biz 1250 TL ile mi geçineceğiz gerçekten bu nasıl bir sistemsizlik. İşten çıktık diye başvuru yapıyoruz Allah razı olsun 1250 veriyor...

2 Destekçi
1 hafta önce

İŞKUR Kısa Çalışma Ödeneği

İŞKUR kısa çalışma ödeneği gerçekleşme tarihi 30/04/2023 bugün 15 Mayıs aradan 15 gün geçmesine rağmen yatan hiçbir şey yok depremzedeyiz mağduriyetimiz büyük bir de üzerine siz bunu yapmayın. Düpedüz alay eder gibi iş yapıyorsunuz. 170'i arıyoruz ulaşmak mümkün değil

3 hafta önce

İŞKUR Kısa Çalışma Ödeneği

Kısa çalışma ödeneği alıyorum. 30/04/2023 te ödeme tarihi yazıyor. Fakat gerçekleştirme tarihi hala boş bir şey yazmıyor. Param da yatmadı bugün 1 Mayıs. Depremden dolayı zor zamanlar geçiriyoruz. Bir de siz bir taş ta koymayın üstüne. 2 gün geçecek hala ödeme alamadım. 170 e de bağlanamıyoruz.

1 Destekçi
27 Nisan

İŞKUR Nimo Sabun Kozmetikten

Nimo sabun kozmetikten iş başvurusu olarak garanti IBAN'ım açık adresim kimlik bilgilerim telefon numaramı paylaştım. Adıma herhangi bir şey açılır veya bir borç çıkarsa mesul değilim İŞKUR destekli olarak paylaştıkları için gerçek zannettim. Umarım böyle bir şey çıkmaz