İŞKUR ile ilgili
3 Destekçi

İşkur İşsizlik Maaşı Ödeneği

Dicle
Dicle 30 Aralık 2022 05:25

06 Aralık 2022'de işsizlik ödeneğine başvuru yaptım 05 Ocak 2023'de maaşımın geçtiğimiz yılın oranlarına göre hesaplanarak yatırılacağını gördüm. E-devlet'ten kontrol ettiğimde Aralık ayı maaşı olduğu için bu durum anlaşılabilir; ancak sonraki aylarda alacağım ödemelere de zamlı yeni oranların yansıtılmadığını görüyorum. Durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

3 Destekçi

4 gün önce

İŞKUR İşsizlik Maaşım Hala Yatmadı

Nisan ayında işsizlik maaşı için e-devlet üzerinden başvuru yapmama rağmen hala başvurum sonuçlandırılmadı ve henüz işsizlik ödemesi yapılmadı. Başvuruyu yapalı yaklaşık 2 ay oldu fakat hiçbir gelişme yok. Ayrıca Alo 170 aramama rağmen bir türlü vatandaş temsilcisine ulaşamadım ve sorunum çözülmedi.

4 hafta önce

İŞKUR İşsizlik Maaşı Geri Dönüş Yok

6 Mart 2023'te işten çıkarıldım. İşsizlik maaşı için başvuru yaptım ancak e-devlet üzerinden sürekli hata veriyor. İŞKUR sitesinden baktığımda başvurumun görüntülenmediğini veya bir geri dönüş alamadığımı fark ettim. İşten çıkarılmam çok ani oldu ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

1 ay önce

İŞKUR İşsizlik Maaşı Sonuç

29 Mart'ta işsizlik maaşı başvurusu yaptım ve hala sonuç alamadım. 1 ayı geçti. Bana 3 hafta içerisinde sonuçlanır diye bilgi verilmişti. Tekrar başvuru mu yapacağım yoksa aylarca sonuç mu bekleyeceğim? Bu kadar zor mu sonuçlandırmak? 1 ayı geçti.

1 Destekçi

2 Yorum

Ümüt
Ümüt

Aynı saçmalık bende de var bende 14.11.2022 de başvuru yaptım hadi 2022 anladık yeni zamlı ödemeler görünmüyor hala eski fiyattan görünüyor 3613 TL

Hasan
Hasan

Düzelme var mı aynı durum bende de var