İş Bankası Provizyon İşlemi Askıda Kalan Para

Nisanur 24 Ekim 2022 15:50
İş Bankası24 Ekim 2022 17:55
Değerli Müşterimiz, Bankamız ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikâyet, talep ve önerilerinizi, www.isbank.com.tr internet sitemizde yer alan İletişim Formu ya da 7/24 hizmet veren 0850 724 0 724 Telefon Şubemiz kanalıyla iletebilirsiniz. İlgili kanallar aracılığı ile yorumunuzu iletmeniz halinde Bankamızda kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. İletişim bilgilerinizde değişiklik olması durumunda bilgilerinizi İşCep, İnternet Şubemiz, Şubelerimiz ya da Telefon Şubemiz üzerinden güncelleyebilirsiniz. Bankamız ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş.
Müşteri temsilcisi sanki beni anlamıyor. Trendyol ®'dan alışveriş yaptım bankaya gönderilen para provizyondan dolayı kabul edilmiyormuş ne yapmam gerekiyor. İletişime geçemiyorum yani normalde gün içerisinde iadesi yapılan para şu an yapılmıyor ve mağdur durumda kalıyorum.