İş Bankası Okul Ek Hesap Faiz Hatası

30 Mayıs 2023 14:19

Okul için ek hesap oluşturmuştum Çamlıca eyüboğlu İş Bankası şubesinden mart ayında. Yaklaşık 1 ay boyunca İş Bankası uygulamasında hata vardı, taksitlendirilemedi, gerek okuldaki şube gerekse hesabın bulunduğu şubeyi bu süre zarfında defalarca aradım bildirim bıraktım düzelmedi, tabi bu arada her gün faiz bindi, bu faizin uygulamadaki hata düzeldiğinde silineceği söylenmişti, bu konu için de şubenizden ilgililerle defalarca görüştüm, şimdi bakıyorum ödemelerde önüme geliyor. Daha önce gelmiyordu. Bu hafta yine Rıhtım şubesini aradım, bunun ek hesap kullandırma bedeli gibi bir ödeme olduğunu paylaşmıştı bir görevli, kesinlikle ikna olmadım, uygulamada da faiz borcu olarak alenen görünüyor. Zaten hiçbir ek hesabım kullanım bedeli, dosya bedeli diye bir şey yok, bunu da İş Bankası'ndan teyit ettim, şubenizden sehven yanlış bir paylaşım olduğunu düşünüyorum. Ödemelerimi düzenli ve hatta vadesi gelmeden yapıyorum, sistemsel kaynaklı bu hatanın müşteriye yüklenmesi kabul edilemez, talimatım ektedir, ivedilikle incelenmesini rica ederim.

30 Mayıs 2023 14:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talep ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş.

Sinem
30 Mayıs 2023 14:57

Selamlar, bu vesile ile İş Bankası Rıhtım şubesi müşteri temsilcilerinin de yanlış bilgi paylaştığını da belirtmek istiyorum, daha önce silinecek diye bilgi verdikleri faiz tutarının, bu sefer kredi kullanım bedeli olduğunu ileterek inandırıcılığı olmayan yanıltıcı ifadelerde bulunuyor.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
27 Mayıs 2023 22:50
Elif sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankasının Sürekli Faiz Adı Altında Para Kesmesi

Elif
24 Ekim 2023 10:19

Ozan
05 Eylül 2023 01:15
İs Bankası Ek Hesap Ödeme
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Ödeme Talimatı Hatası Ve Müşteri Mağduriyeti

18 Aralık 2024 04:05
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Ek Hesap Borcu Ödendiği Halde KKB'de Gecikmede Görünüyor

Hakkı