Senelerdir İş Bankası ile çalışıyorum yaklaşık 12 sene olmuştur memurum ve şubemde tayin gelmeme rağmen değiştirmediğim Şirinyer şubeniz. Hep aynı. Pandeminin başından beri gerek kredi kartı limiti gerek ek hesap limiti gerek kredi ürünleri ilgili cazip teklifler faiz oranları vs İş Bankası Şirinyer şubesi tarafından paylaşılmadı ya olumsuz döndüler ya hiç cevap vermediler. Bunun üzerine diğer bankalardan özel ve kamu dahil defalarca limit arttırdım kredi çektim. İşte limit uygulamanız var verdiğiniz limit resmen komedi hiç mi artmaz. Şubenizin ilgisizliği merkeziniz ilgisi resmen bankanızla ilgili ilişkilerimi sorgulamama ve bankanızdan soğumama neden oluyor. İlerleyen süreçte bu tavrınız beni farklı bankalara yönlendirmeye devam edecek gibi. Lütfen ya ilgili olun cazip tekliflerle şubem merkeziniz tarafıma ulaşsın ya da söyleyin müşteri ilişkilerimi sonlandırayım. Bankam hep yanımda olduğu zor zamanda yetiştiği için sevdiğim için hala değiştirmiyorum ama değersiz kılınmakta bizi çok kırıyor. Lütfen İş Bankası sayfanıza yazdığım soruna da cevap veriniz.
Değerli Müşterimiz,
İlettiğiniz mesajınızın Bankamıza ulaştığını ve incelemelerin başlatılması amacıyla kayıt altına alındığını belirtmek isteriz. Bankamızda kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. İletişim bilgilerinizde değişiklik olması durumunda bilgilerinizi İnternet Şubemiz, İşCep, Şubelerimiz ya da Telefon Şubemiz üzerinden güncelleyebilirsiniz.
Bankamız ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikâyet, talep ve önerilerinizi, www.isbank.com.tr internet sitemizde yer alan İletişim Formu ya da 7/24 hizmet veren 0850 724 0 724 Telefon Şubemiz kanalıyla iletebilirsiniz.
Bankamız ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımızla,
Türkiye İş Bankası A.Ş.
Şikayetimle ilgili bilgi veren ve taleplerimi alıp ileten şube müşteri yetkilisi eda hanıma teşekkür ederim. Talebim genel merkez tarafından komik bir bedelle karşılandı onu da ben iptal ettim. Değişen bir şey olmadı İş Bankası genel merkezi müşteri memnuniyetinden hala uzak.
İş Bankası Promosyonumun Tarafıma İade Edilmesini İstiyorum.
İş Bankası maaş müşterisiyim. Maaşımda yasal olarak kesilen hacizim vardır. İş Bankası benim maaşımdaki haczi ve kanunları hiçe sayarak ek ödemeleri otomatik tahsilat adı altında el koymaktadır ve kesmektedir. Gecikmedeki kredilerim icral...
İş Bankası Anadolu memur alımına başvuru yaptım sınavda başarılı oldum. O kadar sınavın zorluğuna rağmen sınavı geçip sonra mülakatım da çok güzel geçmesine rağmen mülakatımın sonucu olumsuz geldi... Gerekli bütün şartları karşılamama rağmen. Ve de tekrardan mülakattaki olumsuz sonuçtan dolayı da ba...
İş Bankası devlet memuru olmama rağmen yeni yasaya uymuyor. Ne kart başvurusunda bulunabiliyorum ne de ek hesap. Sizlerden ricam olumsuz sonuçlanan bundan önceki başvurularının göz önünde bulundurulmamasını ayrıca takipte gözüken kredi kartımın takipten çıkartılmasını arz ederim. Bununla alakalı yür...
İş Bankası memur alımına başvuru yaptım sınavda başarılı oldum. Mülakatım çok güzel geçmesine rağmen mülakat sonucum olumsuz geldi. Nedenini öğrenemedim ve öğrenmeyi rica ediyorum. Mülakat sonucumun tekrar incelenmesini istiyorum. İlgilenmenizi önemle rica ederim.