İş Bankası Kredi Kartı Faizi Mağduruyum
Zerrin 11 Ekim 2022 13:45
İş Bankası12 Ekim 2022 10:44
Değerli Müşterimiz, Bankamız ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikâyet, talep ve önerilerinizi, www.isbank.com.tr internet sitemizde yer alan İletişim Formu ya da 7/24 hizmet veren 0850 724 0 724 Telefon Şubemiz kanalıyla iletebilirsiniz. İlgili kanallar aracılığı ile yorumunuzu iletmeniz halinde Bankamızda kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. İletişim bilgilerinizde değişiklik olması durumunda bilgilerinizi İşCep, İnternet Şubemiz, Şubelerimiz ya da Telefon Şubemiz üzerinden güncelleyebilirsiniz. Bankamız ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş.
İş Bankası kredi kartımın limiti yükselmiş ve bilgim olmadan % 20 faiz oranı ile işlem yapılan kartıma %40 faiz oranından işlem yapılmıştır. Böyle bir işlem için tarafıma bilgilendirme yapılmadan benden faiz para talep etmektedir. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde limitimi tekrar düşürmek istediğimde gelen ekstre borcumu ödemem gerektiğini ve bundan sonraki bir ay daha %40 faiz oranından işlem yapılacağı bilgisini verdiler. Tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmadan benden talep edilen bu işleme itiraz ediyorum. Resmen insanı ayakta uyutmak bu. Maaşımın hepsini kartımın gelen ekstresine yatırmam gerekiyor. Benim için çok yüksek bir meblağ. Bu kadar faizi neden ödeyeyim. Limitimin düşürülüp faiz oranının yine eskisi gibi %20 olarak düzeltilmesini talep ediyorum ayrıca gelen ekstre borcumu ödemeyi kabul etmiyorum. Lütfen durumun acil olarak düzeltilmesini rica ediyorum. Durumu ayrıca CİMER ®'e de ileteceğim.