İş Bankası Müşteri Hizmetleri’ne
Soyad: K******
Telefon Numarası: 0542*******17
Konu: Hesap Blokesi Nedeniyle Mağduriyet Şikayeti
Sayın İş Bankası,
Uzun süredir İş Bankası müşterisi olarak tüm bankacılık işlemlerimi güvenle gerçekleştirmekteyim. Ancak yakın zamanda hesabımda yaşanan beklenmedik bir durum sebebiyle mağduriyet yaşamaktayım. Belirttiğim üzere, tarafıma ait İş Bankası hesabıma, benim bilgim ve onayım dışında, tanımadığım bir kaynaktan yüksek miktarda bir para transfer edilmiştir. Bu transfer ile hiçbir ilgim ve bilgim olmadığı halde, ilgili para nedeniyle hesabıma bloke koyulmuş durumdadır.
Bu blokaj sebebiyle, kendi birikim ve şahsi varlıklarıma da erişimim engellenmiş ve günlük hayatımı, ödemelerimi ve finansal işlemlerimi gerçekleştirmekte ciddi zorluklar yaşamaktayım. Herhangi bir yasal sorumluluğum olmadığına ve transferle hiçbir ilişkim bulunmadığına dair tüm bilgileri tarafınıza sunmaya hazırım.
Talebim:
Bu nedenle, bir an önce söz konusu durumun çözüme kavuşturulmasını, hesabımda yalnızca tanımadığım kaynaktan gelen tutarın blokede kalmasını ve kendi varlıklarıma erişimimin sağlanmasını önemle talep ediyorum. Bu konuda mağduriyetimin giderilmesi ve sürecin en kısa zamanda çözüme ulaştırılması hususunda desteklerinizi beklemekteyim.
Gereğinin yapılmasını ve tarafıma ivedilikle dönüş sağlanmasını rica ederim.