17 Mart 2015

İş Bankası Maaş Müşterisiyiz Eft Ücreti Neden Kesiliyor!

Maaş müşterisiyim benden EFT ücreti alıyorlar onca banka işe çalıştım hiçbir banka bizden EFT ücreti almadı. Ben maaşımı alınca kendi kredimi ödüyorum internetten benden masraf kesiyor 8 tane bankadan kredi kartlarım var hiç biri EFT ücreti almıyor. Benim maaşım İş Bankasına yatıyor doğal olarak maaşımdan diğer bankalara ödeme yapmam lazım, benden masraf alıyor. Benim evim merkeze uzak her zaman bankalara gidemiyorum!

İbrahim 427 Okunma

Cevaplar

  • İbrahim 21 Nisan 2015

    Adamlar aradı kendi banka hesaplar arası ücret almıyormuş maaş müşterisiyim oarayı buradan çekip başka bankaya yatırıyorum

  • İbrahim 03 Nisan 2015

    Maaş müşterisiyim ama beni her EFT den ücret alıyorlar yapmayın lütfen

  • İbrahim 02 Nisan 2015

    Hani müşteri memnuniyeti

  • İbrahim 19 Mart 2015

    Çözüm bulmak dediler hiçbir adım atmadılar

  • İbrahim 19 Mart 2015

    Adamlar mesaj atmış iş yeriniz anlaşma yapmadığı için EFT ücreti alıyoruz diye peki siz anlaşma yapmadan EFT ücretini kaldırın olmazmı o kadar banka var hiçbiri internetten EFT ücreti almıyor siz internetten bile olsa masraf çıkıyor diye ücret alıyorsunuz neyin masrafın diğer bankalar neden almıyor bu masrafı anlamakta zorluk çekiyorum bana havale ücretsiz diyor başka bankaya havale yapmamı izin vermiyor bu oluyorki yine masraf ödemek

  • İbrahim 18 Mart 2015

    Aradım şikayet ettim ama kibarca dediler ki bizde böyle bende buraya yazdım

  • İbrahim 18 Mart 2015

    Ben bankanızı aradım ama bana olumsuz cevap verdiniz benim sıkıntım büyük bu zamana kadar maaş aldığım hiçbir bankada böyle bir mevzu ile karşı karşıya kalmadım ben doğal olarak maaş alıyorum her maaşımda parayı çekip başka bankaya yatırıp onun üzerinden EFT yapmak zor olacak bizim evimiz merkeze ve bankalara çok uzak ulaşım sorunu var ben maaş almadığım halde diğer bankalar internet üzerinden EFT ücreti almıyorlar. Bankaların şube EFT yapsam ücret alıyorlar ama internetten yapınca almıyorlar bizde internetten yaparım dedim 3,5 milyon masraf çıktı ben maaş müşteriniz olmasaydım sizi rahatsız etmezdim ama malum maaş müşterinizim sizden rica ediyorum masraf almayın ödemelerin kaldı diğer bankaya sizden yardımcı olmanızı istiyorum

  • İş Bankası Temsilcisi17 Mart 2015

    Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine verdiğimiz önem gereği değerli müşterimizin sitenizde yer alan Bankamızla ilgili mesajı kayıtlarımıza alınmıştır, konuyla ilgili olarak kendisine Bankamız sisteminde kayıtlı iletişim kanalları üzerinden en kısa sürede bilgi verilecektir. Müşterilerimizin olası taleplerini yine aynı duyarlı yaklaşımla ele almaya ve tüm olanaklarımızla çözüm bulmaya devam edeceğiz. Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve şikayetlerinizi Bankamız kurumsal internet sitesinde yer alan ‘Bize Ulaşın’ linkinden ya da 0 850 724 0 724 numaralı telefondan Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş. Müşteri İlişkileri Birimi

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön