23 Eylül 2013

İş Bankası Bankamatik Kartım Kopyalanmış 1500 TL Çekilmiş!

18.09.2013 tarihinde 16:04'de benim adıma tanımadığım biri tarafından bankamatik kartımdan 1500 TL para çekilmiştir. Bu işlem tarafımca ya da onay verdiğim birisi tarafından yapılmamıştır. Sanırım kartım kopyalanmış, hesabımdan para çekilmiş , ben bunu 20.00 de Migros'daki kasiyer kızcağız limit yok dediğinde farkettim.

İş Bankası 4440202 Müşteri hizmetlerinden yardımcı oldular sağ olsun. Bir form e-mail attı ben de o formu faksladım aynı gün. Ertesi gün de faksımın ulaştığının teyidini aldım.

Bankanın ATM' den ve benim kartımın güvenliğinden sorumlu olması gerekir. ATM'ye bu kadar rahat düzenek nasıl yerleştiriliyor. Araştırılmasını ve paramın iadesini istiyorum acilen. Savcılığa da ayrıca gittim.

Evren 6.152 Okunma

Cevaplar

  • Evren'in Teşekkür Mesajı11 Şubat 2015

    Merhaba, teşekkürler.

  • Evren 28 Şubat 2014

    Merhaba, Teşekkürler, bu olaydan sonra 4060 dan bana devamlı mesajlar geliyor, sanırım sizin tarafınızdan açılan bir dava var ve şüphelilerin yargılanması süreci devam ediyor. Ben de sistemden devamlı bilgilendiriliyorum, teyyid edebilir misiniz? doğru mudur? sanırım ben de mağduriyetimden dolayı , diğer 25 kişi ile birlikte sizin açmış olduğunuz davada davacı konumundamıyız? bu konu ile alakalı son durum nedir? bilgi verebilir misiniz?

  • Evren 13 Ekim 2013

    Param tam 20. gün sonunda iade edildi, geç de olsa ödendiği için teşekkürler. Bu hizmetiniz biraz daha hızlı olabilir. Sonuçta sizin güvenliğinizin eksikliği yüzünden müşteri olarak ben mağdur durumda kalıyorum. Bilinçli bir müşteri olarak, kartımın kopyalanmasından ben sorumlu olmadığıma emin olarak bunu söyleyebiliyorum.

  • Evren 28 Eylül 2013

    Bu güvenlik açığının kapatılması gerekiyor İş bankası tarafından. Beni de 10 günü aşkın süredir mağdur ediyorlar, param hala iade edilmedi.

  • Evren 28 Eylül 2013

    Merhaba, Aradan 10 gün geçti, henüz bir gelişme yok. Ne zaman ödenebileceğine dair bir açıklama yapabilir misiniz? 2. En son bu konu ile alakalı 5 gün önce müşteri temsilcisi arkadaşla görüştüğümde, ödeneceğini söylemişti, bekliyorum. Bir de bu kopyalama işlemi nasıl yapıldığını ve paranın nasıl çekildiğine dair bilgi de benimle paylaşılmadı. Rica etsem siz bilgi verebilir misiniz bu konuda? Evren T.

  • İş Bankası Temsilcisi23 Eylül 2013

    Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine verdiğimiz önem gereği değerli müşterimizin sitenizde yer alan Bankamızla ilgili mesajı kayıtlarımıza alınmıştır, konuyla ilgili olarak kendisine Bankamız sisteminde kayıtlı iletişim kanalları üzerinden en kısa sürede bilgi verilecektir. Müşterilerimizin olası taleplerini yine aynı duyarlı yaklaşımla ele almaya ve tüm olanaklarımızla çözüm bulmaya devam edeceğiz. Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri ,istek ve şikayetlerinizi Bankamız kurumsal internet sitesinde yer alan ‘Bize Ulaşın’ linkinden ya da 0 850 724 0 724 numaralı telefondan Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş. Müşteri İlişkileri Birimi

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön