Çalıştığım kuruma promosyon kalemleri için en uygun fiyatı veren iPromosyon https://www.iPromosyon.com/ firmasından 2000 adet kalem siparişi verdik. Firma baskı öncesi kalem numunesi ve kaleme basılacak logo onayı için mail gönderdi ve onayladık. Firmanın gönderdiği kalemler Numune onayı verdiğiz kalem değil stoklarında olan başka bir kalem gönderdiler firmaya hatalı ürün gönderdiklerini belirtmelerine rağmen hatalarını kabul etmiyor. Firma çalışanı zaten Numune olarak gönderdikleri kalemin ellerinde olmadığını itiraf ediyor neden Numune olarak gönderdin bunu onayladık dediğimiz zamanda açıklama yapamayıp haklısınız diyor ve çözüm üretemiyor.. Firmayla da bir daha da çalışmayacağız. Firma ile ilgili mail yazışmaları ekte görebilirsiniz.